De FlatCat meet ingeklapt slechts zestien centimeter
Platste elektrische trolley ooit

Een trolley is voor veel golfers een bijzonder handig attribuut. Zeker de elektrische trolley, die het leven op de baan zoveel makkelijker maakt. Maar in de auto is diezelfde elektrische trolley vaak een last. Groot, lomp, onhandig. Dat is nu opgelost, met de FlatCat, de platste elektrische trolley ooit.

De FlatCat is een elektrotrolley van Duitse origine. Het is echter een revolutionair model. Geen enkele andere elektrische trolley kan zo plat worden opgevouwen als de FlatCat, die ingeklapt slecht zestien centimeter dik is. Gevolg? Je kunt de FlatCat in de auto zo achter je stoel zetten, of net even in dat kleine gaatje onder je golftas leggen. Geen enkel probleem.
Kleine pakmaat

Dat is de grote kracht van de FlatCat golftrolleys: de enorm kleine en handige pakmaat, waardoor je hem slim achter de voorstoel van je auto opbergt of in de kofferbak waar hij bijzonder weinig ruimte inneemt. Door het slimme gepatenteerde ontwerp kan de trolley snel en eenvoudig tot een minimum pakmaat worden opgevouwen zonder dat de trolley in losse onderdelen uit elkaar moet worden gehaald.
Binnen slechts enkele seconden is de trolley in- of uitgevouwen en klaar voor gebruik. Wat je van de vermaarde Duitse Gründlichkeit mag verwachten biedt de FlatCat natuurlijk ook: hij is doordacht en bijzonder betrouwbaar.
Bedieningsgemak
Het bedieningsgemak en de prestaties van de FlatCat zijn ook opvallend. Je rijdt met deze trolley volledig cruise-control waardoor je niet of nauwelijks meer de snelheidsregeling moet bijstellen. Ook bergop of bergaf blijft de trolley op de ingestelde snelheid zijn werk doen. Belangrijk detail is dat als je de trolley stopt, die de ingestelde snelheid onthoudt en de trolley automatisch op de parkeerrem zet. Dat is ideaal als je de trolley op een heuvel parkeert. En met de standaard bijgeleverde lichtgewicht lithiumaccu is 36 holes rijden geen probleem.
De FlatCat wordt nu officieel in Nederland vertegenwoordigd door Trolleyworld uit Soest. TrolleyWorld is de importeur en heeft de trolley in drie kleuren op voorraad: bronze, zilver en zwart welke u in hun showroom kan komen bekijken en testen. Aan zo’n geavanceerde Duitse trolley hangt een prijskaartje van 1999 euro, maar hij is tijdelijk met een aantrekkelijke introductie aanbieding verkrijgbaar.
TrolleyWorld is nog op zoek naar wederverkopers, deze kunnen kontakt op nemen met Huub de Jonge. (huub@golftrolleys.nl)
Meer info? Kijk dan op de websites www.golftrolleys.nl of www.kb-golf.de
Technische gegevens FlatCat:
Lichtgewicht 7.4 kg
Afmetingen: 16 x 58 x 85 cm
Lichtgewicht 36 holes lithiumaccu 1.4 kg
Aandrijving 2x24 Volt direct drive motoren.
Artikel geplaatst op: 29 juli 2017 - 12:45

Gerelateerd

Delen