Regio Golf Magazine krijgt andere naam en nieuw logo
Beslis mee over nieuw magazine

Nog een maandje, dan ligt het Regio Golf Magazine nieuwe stijl op de tafels bij alle golfclubs in Nederland. Nieuwe titel, nieuw logo. Maar hoe dat er allemaal precies uit gaat zien, daarover laten we onze lezers gewoon meebeslissen.

Was het nodig, een nieuwe naam voor ons magazine? Die vraag hebben we in de afgelopen weken best vaak gekregen. En altijd hebben we die vraag met een volmondig ‘ja’ kunnen beantwoorden. Want het ís nodig. Omdat het Regio Golf Magazine de afgelopen jaren flink geëvolueerd is.
Soms zijn er mensen die ons hardnekkig blijven zien als een ’Noord-Hollands krantje’, maar die hebben toch wat gemist. Het Regio Golf Magazine is weliswaar begonnen als een regionale golfkrant, maar heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een allround golfmagazine dat een unieke positie inneemt in de wereld van de Nederlandse golfmedia.
Regio Golf Magazine is volledig onafhankelijk. Dat is al een groot goed, en een positie die we koesteren. Die stelt ons namelijk in de gelegenheid zonder onderliggende belangen te berichten over alles wat zich afspeelt in de Nederlandse golfwereld. En die Nederlandse golfwereld, dat is een andere kracht. Regio Golf Magazine heeft uitstekende relaties met de topspelers, zowel professionals als amateurs. Wij staan er met de neus bovenop als er wordt gestreden om de nationale titels, als de teams in de hoofdklasse de strijd met elkaar aanbinden, en als toptalenten laten zien waarom zij de toekomst zijn. En daarover berichten we uitgebreid.
Wereldsterren

Natuurlijk volgen we ook de European Tour, de PGA Tour en de verrichtingen van de wereldsterren in de Majors. Als het kan, zijn we zelfs aanwezig bij wereldevenementen als de Ryder Cup.
Daarnaast brengen we nieuws over equipment, vertellen we de verhalen over de mooiste reisbestemmingen voor golfers en berichten we over alles wat golfers bezig houdt.
Dat doen we in een magazine dat bij vrijwel alle golfclubs in Nederland ligt, en ook nog bij de grotere golfshops. Daarnaast ligt ons magazine ook nog bij Duitse en Belgische clubs in de grensstreek.
Daarom dus dat we vinden dat de naam ‘Regio Golf Magazine’ de lading niet meer dekt. De nieuwe naam is er al. Hoe we die presenteren, daarover discussiëren we nog. En in die discussie kunnen onze lezers meedoen. Op deze pagina een aantal voorbeelden van de mogelijke nieuwe look van ons magazine. Vertel ons maar welke uw voorkeur heeft. Meer suggesties? Mail ze ons, naar richardvanstralen@rodi.nl of erickorver@rodi.nl
Artikel geplaatst op: 22 juli 2017 - 13:59

Gerelateerd

Delen