Regio Golf Tour gaat nog twee maandjes verder
Laatste kansen op punten

De Regio Golf Tour gaat het laatste deel van het seizoen in, en dat levert uiteraard ook de laatste kansen op om punten te verdienen. Daarmee zijn straks de tickets te verdienen voor die door Golfarrangementje.nl geheel verzorgde finalereis naar Montado in Portugal.

Voor wie het niet kent: dat Montado Golf Resort is en absolute topbaan. Daar werden dit jaar al meerdere grote wedstrijden gespeeld. De ligging iets ten zuidoosten van Lissabon is bovendien perfect. Overdag spelen, in de avonduren lekker de altijd bruisende Portugese hoofdstad verkennen. Wie wil dat niet?
Er zijn nog voldoende wedstrijden te gaan om punten te verdienen. Op 2 september is de Tour op het Golf Event Center in Lelystad. Een prima baan, waar de holes zich deels tussen de villa’s doorslingeren. Water is hier altijd een gevaar.
Daarna werken we langzaam toe naar de finale van de ClubNL Tour, die onderdeel is van de Regio Golf Tour. Op vrijdag 15 september volgt de wedstrijd op Landgoed Welderen. Dat is een uitstekende baan in het oosten van het land, waar de deelnemers hun handen vol aan hebben. Dat geldt zeker ook een week later, als we op zaterdag 23 septembr neerstrijken op Landgoed Bleijenbeek. Dat is één van de beste banen in de provincie Limburg, al ligt de baan helemaal in het noordelijkste puntje. Ook hier werden regelmatig grote toernooien gehouden, zeker ook voor de jeugd.
Schrijf je in voor die laatste wedstrijden. Kijk op www.regiogolftour.nl
Artikel geplaatst op: 25 augustus 2017 - 12:33

Gerelateerd

Delen