Luxe recreatiewoningen inmiddels in de verkoop
Vakantievilla’s op Bergvliet

Landgoed Bergvliet bij het Brabantse Oosterhout gaat duurzame vakantievilla’s realiseren in de bossen naast de golfbaan. De verkoop daarvan is inmiddels al gestart. Op het KLM Open konden geïnteresseerden al een voorproefje krijgen.
De duurste villa van Bergvliet: de Albatros met ruimte voor twaalf personen.

In totaal komen er tachtig vakantiewoningen op het voormalige kampeerterrein Bergvlietse Bossen op Landgoed Bergvliet. Het landgoed is vooral bekend om zijn achttien holes golfbaan, het restaurant en het grand café. Behalve met de vakantievilla’s wordt het recreatiepark de komende tijd ook uitgebreid met een luxe wellness-centrum. De plannen betekenen dan ook een flinke stimulans voor het toerisme in de regio, verwacht directeur Paul Wesel.
Er zijn drie types villa beschikbaar: de Birdie, de Eagle en de Albatros. Allemaal luxe villa’s met capaciteit oplopend van vier via zes tot twaalf personen. Daarnaast is er nog de Birdie, die beschikt over een extra buitenkamer.
Tijdens drie verkoopdagen op Landgoed Bergvliet zijn de eerste 34 recreatiewoningen inmiddels in de verkoop gegaan. Tijdens die verkoopdagen, waarvan de laatste op 1 oktober in de agenda stond, kunnen geïnteresseerden terecht met vragen bij de ontwikkelaars, de architect en de aanwezige financieel adviseurs.
Duurzaam
De ontwerpen van de Bergvlietvilla’s vallen op door het gebruik van veel duurzaam hout, grote glazen schuifpuien en een zwevend terras met buitenhaard. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Door inzet van de meest duurzame technieken zijn de woningen bijna volledig zelfvoorzienend in energieverbruik. De Bergvlietvilla’s zijn er voor maximaal 4, 8 of 12 personen, de kosten liggen tussen 223.000 en 430.000 euro VON exclusief btw. Ze worden sleutelklaar opgeleverd inclusief smaakvol interieur én op eigen grond. Meer informatie is te vinden op www.bergvlietvillas.nl
Artikel geplaatst op: 30 september 2017 - 10:46

Gerelateerd

Delen