Spetterend toernooi Time4golf op Aruba

Wie wil het niet? Golfen in een toernooi op een paradijselijk eiland in de Cariben. Zo groot als Texel, met hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en de zon die altijd schijnt. Leuke vrolijke mensen die allemaal meedoen aan een heerlijk golftoernooi. Dat kan op het Time4golf Aruba Open.
De negende en slothole van de Divi Links: afsluiten met een uitdagende eilandgreen.

Dat toernooi is terug op het ongerepte eiland in de Cariben. Aruba, het kleine eiland met de grote glimlach door de hartelijkheid van de mensen en zalige temperaturen. Maar ook vanwege de perfecte golfbanen Divi Links en de championship course Tierra del Sol.
The Links is een fantastische uitdaging voor golfers van ieder niveau met de ultieme eiland hole finish. Tierra del Sol, de 18-holes baan van het eiland, ontworpen door Robert Trent Jones II, is een fantastische baan, zeer goed onderhouden met greens als tapijt. De woestijnbaan is aangelegd in de natuurlijk glooiing van het eiland. Blinde holes, mooie bermuda fairways, rotspartijen, struiken, cactussen, hoogteverschillen en prachtig uitzicht op de oceaan. De baan waar zee en golf samenkomen.
Divi Resort

Het Time4golf Aruba Open nodigt golfers uit voor het toernooi dat van 12 mei tot en met 20 mei 2018 wordt gehouden in het Divi Resort. Golfers met verschillende handicaps met één doel: in de stralende zon genieten van sportieve stableford wedstrijden, met aansluitend met borrelen, napraten, lachen en dineren. En uiteraard een leuke dagprijs in ontvangst nemen.
Time4golf staat bekend om het organiseren van toernooien in het buitenland. Veel golfers zijn blij met goede toernooien op mooie banen op bijzondere plekken.
,,Fantastisch, als het kan kom ik naar alle toernooien van Time4golf’’, zegt Graham Sutherland. ,,Ik doe al jaren mee, van Pro Ams in Portugal, het amateur toernooi in Lissabon, in Buenos Aires het Argentina Invitational tot het Costa Daurada Toernooi in Spanje. Mijn vrouw en ik genieten met volle teugen van de mensen, de wedstrijden en de nazit.’’
Het toernooi op Aruba wordt aangevlogen door KLM. Acht nachten verblijf in het fantastische Divi Resort. ,,Aruba is één van de mooiste locaties voor een toernooi,’’ zegt directeur Time4golf Bert van den Heuvel. ,,De vorige vier edities van het KLM Aruba Open waren zeer succesvol en ik verwacht dit jaar ook een mooi en zonnig toernooi op een prachtig eiland.’’
Voor meer informatie: Time4golf 023-8200030 Bert@time4golf.nl of Manuela@time4golf.nl
Artikel geplaatst op: 26 oktober 2017 - 08:39

Gerelateerd

Delen