Executive Golf Travel neemt de golfer mee over de wereldbol
Ontdek het prachtige Oman

Executive Golf Travel is alweer 25 jaar dé golfreisspecialist van Nederland. Ook in 2018 is het aanbod van golfreizen weer zeer gevarieerd, zowel dichtbij huis als ver(der) weg.

Zonder twijfel heeft Executive Golf Travel het meest uitgebreide assortiment van ’verre’ golfreizen, van Zuid-Afrika tot Azië, van Noord- tot Zuid-Amerika en natuurlijk ook in het Midden Oosten en de Caribbean. Alle arrangementen zijn volledig op maat samen te stellen, dat is namelijk de specialiteit. Wij geven graag een aantal tips voor zeer geliefde of unieke arrangementen.
Oman, een geweldig gevarieerd land met ook een aantal uitdagende golfbanen rondom de hoofdstad Muscat. Combineer strand, golf, natuur en cultuur in een complete rondreis (met privéchauffeur of huurauto) waarbij de eeuwenoude forten, groene oases, uitgestrekte woestijnen en het indrukwekkende gebergte bezocht worden. Of wordt het Abu Dhabi, met z’n zonnige klimaat, zeer luxe hotels en top golfbanen in een prachtige setting?
Bestseller

Ook de Canarische Eilanden zijn deze winter weer een bestseller. Onze tip: The Ritz-Carlton Abama op Tenerife, met diverse uitstekende restaurants en misschien wel de beste golfbaan van het eiland.
Vanzelfsprekend biedt Executive Golf Travel een ruim assortiment golfreizen naar populaire landen rondom de Middellandse Zee en Noord-Afrika, waaronder Spanje, Portugal, Cyprus en Marokko. Een ontspannen shortbreak tussendoor of een heerlijk weekje golfen in de zon, misschien wel op basis van All-Inclusive. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, voor elke reis, ongeacht het budget.
De beste en meest bijzondere golfresorts - wereldwijd - zijn samengebracht in het label Executive Luxury Collection. Dit zijn uitsluitend tophotels, persoonlijk geselecteerd door de ervaren Product Managers. De resorts beschikken vaak over een of meerdere eigen golfbanen en onderscheiden zich op het gebied van gastvrijheid, service en gastronomie. U herkent deze resorts aan het Luxury-label in de brochure of op de website.
Linkscourses

Zoekt u het wat dichter bij huis? Ook dan bent u bij Executive Golf Travel aan het juiste adres. Ontdek de ruigheid van Schotland en Ierland en geniet van prachtige linkscourses. Boek een ontspannen golf shortbreak in de Belgische Ardennen of Duitsland. Reis heerlijk naar Italië en geniet van Toscane of het prachtige Sicilië, waar je golf en cultuur kunt combineren. Absolute aanraders voor ’even wat anders’ zijn Bulgarije en Griekenland. En onderschat IJsland niet.
Overigens, een luxe resortvakantie zonder een keer te golfen behoort ook tot de mogelijkheden. Onder het label Executive VIP Travel (www.executivetravel.nl) vindt u een prachtig aanbod aan exclusieve hotels en rondreizen, zowel binnen als buiten Europa.
Neem contact op met het enthousiaste team. Zij staan graag voor u klaar met een goed advies en een scherpe offerte.
Executive Golf Travel: telefoon 035-5431588; mail golf@executivetravel.nl; web www.executivegolf.nl
Artikel geplaatst op: 18 januari 2018 - 08:23

Gerelateerd

Delen