Geniet van luxe resorts

Niet alleen de golfcourses zijn een belevenis in Thailand. Ook de hotels mogen er zijn. Natuurlijk, je kunt al voor een paar euro overnachten in een eenvoudig hutje, maar luxe resorts zijn er ook volop, met name aan de kuststrook van Hua Hin.

Centara
Blikvanger is het Centara Grand Beach Resort, een prachtig oud hotel in koloniale stijl, dat zelfs nog deels is ingericht als museum van de Royal State Railway. Een aantal kamers van het uit 1923 daterende hotel verkeert zelfs nog in originele staat. Wie daar verblijft, ademt de sfeer van het Thailand uit het begin van de vorige eeuw.
Radisson Blu
Het Radisson Blu Hua Hin opende de deuren in 2016. Een nagelnieuw hotel in en fantastisch moderne stijl. Geweldige kamers, waarvan een aantal direct toegang heeft tot het zwembad dat tussen de twee gebouwen doorloopt. Het Radisson ligt direct aan het zandstrand. Vroeger vogels kunnen genieten van een prachtige zonsopkomst boven zee.
Hyatt Regency
Hyatt staat synoniem aan luxe, en dat komt ook in Hua Hin helemaal uit. Prachtig resort, dat als extraatje de vermaarde Barai Spa heeft. Dit is de grootste spa van zuidoost Azië. Alleen binnenlopen maakt je al relaxed, en eigenlijk wil je na een behandeling nooit meer weg. Wie Hua Hin bezoekt, moet de Barai niet vergeten. Laat je verwennen met een heerlijke massage en ga de volgende dag weer fris de baan in.
Artikel geplaatst op: 24 januari 2018 - 11:21

Gerelateerd

Delen