Partijen organiseren samen mooie golfkampen op Sluispolder
Dutch Kids Golf en Vinea werken samen

Met als thuisbasis de prachtige golfbaan Sluispolder in Alkmaar organiseren Vinea Vakanties en Dutch Kids Golf vanaf deze zomer onvergetelijke golfkampen voor enthousiaste jeugd. Hier leer je de fijne kneepjes van de golfsport.
Het draait allemaal om golf bij de jeugdkampen op Sluispolder van DKG en Vinea.

Jeugdgolf is de laatste jaren weer in opkomst. En daarbij is golf een mooie buitensport en goed voor de mentale skills van kinderen. De combinatie van DKG en Vinea Vakanties brengt het beste van twee werelden samen: enerzijds de ervaring van Vinea met het organiseren van onvergetelijke vakantieweken voor kinderen en jongeren en anderzijds de expertise van DKG op het gebied van jeugdgolf. Er is geen mooiere manier voor de jeugd van tien tot vijftien jaar om in één keer een grote stap te maken in de golfvaardigheid.
De golfkampen zijn gericht op zowel de beginnende als gevorderde jeugdgolfers. Als beginnende golfer maak je op een leuke en ontspannen wijze kennis met de golfsport. Gedurende de week is er aandacht voor techniek en theorie, maar is de aandacht vooral ook gericht op het opdoen van spelervaring in de baan. Want daar gebeurt het uiteindelijk. We werken toe naar het behalen van nationale baanpermissie of wellicht zelfs handicap 54, zodat beginnende jeugd na deze golfweek samen met (groot)ouders of vriendjes op een baan in de eigen regio verder kan spelen.
Spelverbetering

Ook de gevorderde spelers kunnen hun hart ophalen tijdens de golfkampen: ingedeeld op niveau wordt er gewerkt aan spelverbetering. Met (team)wedstrijdjes en andere leuke en soms competitieve onderdelen geven we het golfspel een lekkere boost deze week.
Naast diverse leuke teamwedstrijden zijn er verschillende fysieke uitdagingen en is er natuurlijk genoeg tijd om tussendoor lekker te chillen of andere activiteiten te ondernemen. Zo gaan we mountainbiken, suppen en bijvoorbeeld lekker naar het strand. Of we gaan zwemmen in het golfslagbad van Alkmaar. Vervelen is er niet bij: de gespecialiseerde Vinea reisleiding verzint de mooiste (avond)programma’s.
De vakanties worden afgesloten met de DKG Family Foursome, een leuke wedstrijd met de (groot)ouders.
Interesse in golfkampen voor uw kinderen op golfbaan Sluispolder? Kijk snel voor de mogelijkheden op www.vinea.nl/golf/
Artikel geplaatst op: 09 april 2018 - 09:17

Gerelateerd

Delen