Twaalfde editie zaterdag 21 en zondag 22 april op Borchland
Uitkijken naar Amsterdam Golf Show

Bijna is het zover: de twaalfde editie van de Amsterdam Golf Show. Dat evenement is inmiddels uitgegroeid tot de officieuze start van het golfseizoen in Nederland, en vandaar ook dat er door de golfliefhebbers reikhalzend naar wordt uitgekeken.
Drukte bij de standhouders tijdens de Amsterdam Golf Show.

Op zaterdag 21 en zondag 22 april staat Borchland, in de schaduw van de Amsterdam Arena, weer helemaal in het teken van de Amsterdam Golf Show. Twee dagen lang plezier voor golfers op allerlei vlakken. Want dat er genoeg te doen is tijdens de Golf Show staat vast.
Interessant zijn natuurlijk altijd de stands van de exposanten. Dat zijn er opnieuw vele tientallen, op diverse gebieden. Je kunt koopjes scoren, je laten informeren door tal van binnen- en buitenlandse golfbanen die zich presenteren, of je verlekkeren aan het allernieuwste op het gebied van golfequipment.
Dat laatste kan uiteraard ook weer uitgebreid getest worden. Op de driving range staan alle grote golfmerken klaar met hun nieuwste materiaal. Laat je informeren, test de clubs en wie weet sta je straks met een nieuwe club of set op de tee. Om die helemaal op maat te laten maken, kun je uitstekend terecht bij Hans Lemmers International Golf Fitting Centre, dat gevestigd is op Amstelborch. Laat je clubs fitten om zeker te weten dat je met het juiste materiaal speelt.
Verder zijn er natuurlijk tal van wedstrijdjes waarmee leuke prijzen te verdienen vallen. Dat blijft altijd een trekpleister op de Amsterdam Golf Show.
Gratis toegang

Het blijft aantrekkelijk: de gratis toegang tot de Amsterdam Golf Show. Voor nul euro naar binnen als je vooraf even een kaartje aanvraagt en download in de ticketshop die te vinden is via de link http://www.amsterdam-golf.com/ticketshop/
Parkeren is evenmin een probleem. Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen, waar je voor een kleine vergoeding van slechts vijf euro per dag per auto dus de hele dag kunt staan.
Fashion Show

Het is altijd genieten tijdens de modeshows, die dit jaar uitgevoerd worden door Golf Diva. Golf Diva is gespecialiseerd in fashion en accessoires voor de vrouwelijke golfster. Maak kennis met de allernieuwste collecties van onder andere Daily Sports, Röhnisch, Girls Golf, Brax, Alberto, Puma en Ecco.
Lesjes en spelen

Tijdens de Amsterdam Golf Show kun je gratis gebruik maken van de golfbaan. Negen uitdagende par 3-holes wachten op de fanatieke golfer, die misschien zijn net aangeschafte clubs meteen wil gebruiken. Wie nog een lesje kan gebruiken, zit ook helemaal goed. De golfprofessionals van golfclub Amstelborgh geven tijdens de show gratis lesjes. Wel even van tevoren aanmelden via de site van Borchland.
Het zal duidelijk zijn: kom 21 en 22 april naar de Amsterdam Golf Show. Zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur, zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
Artikel geplaatst op: 14 april 2018 - 10:34

Gerelateerd

Delen