JuCad Ghost Titan al meteen twee keer onderscheiden
Spookachtig mooi...

De kunst om iets wat goed is nogmaals te verbeteren is JuCad, de marktleider in het high-end segment op het gebied van golftrolleys, wederom gelukt. Nog voor het begin van het nieuwe Golfseizoen heeft de nieuwste JuCad innovatie direct al twee onderscheidingen behaald met de German Design Award 2018 en de iF Design Award 2018.
De JuCad Ghost Titan uitgevouwen en ingeklapt (inzetje)..

De German Design Award behoort tot de hoog erkende Design-wedstrijden wereldwijd en geniet een zeer hoog aanzien bij deskundigen. De iF Design Award wordt eenmaal in het jaar uitgegeven door het wereldwijd vooraanstaande Designinstituut iF International Forum Design, waarbij meer dan 5500 deelnemers uit ongeveer zestig landen strijden om een award in hun categorie.
De JuCad Ghost Titan verovert in 2018 de fairways met enkele innovaties en zijn hoge bedieningsgemak: JuCads nieuwste trolleygeneratie laat zich in enkele seconden inklappen tot een extra vlak formaat van 67x60x13 centimeter. De fixering van de in hoogte verstelbare handgreep gebeurt voortaan met een praktische vleugelgreep zonder veel krachtinspanning 

Hypermodern

De elektrische trolley van titanium heeft een nieuw tweespaaks velgdesign en beweegt zich hypermodern voort over de fairways met de nieuwste besturings- en aandrijftechniek van twee ’brushless’ motoren. De nieuwe, stabiele T-greep waarmee tweehandig kan worden bestuurd, biedt ook in oneffen omgevingen een zekere grip.
Bijzonder praktisch: de nieuwe magneetaansluitingen op de lader, het Powerpack en de trolley zorgen voor het super eenvoudig en snel aansluiten van essentiële onderdelen. 

Zekerheid op elke golfbaan: naast de elektronische bergrem zorgt de elektronische parkeerrem op extreme heuvels voor een vaste en zekere stand van de trolley waarbij deze op zijn plek blijft staan. 

De power wordt geleverd door een nog kleinere High Performance Lithium accu, met magneetstekker, die tot 45 holes meegaat en beschikt over energie-terugwinning. Vanaf juni 2018 optioneel geleverd met een vernieuwde, meer overzichtelijke afstandsbediening. 

Zoals bij elke JuCad golftrolley is ook de Ghost Titan zonder accu zeer licht te duwen of te trekken. Geen zichtbare kabels, accu en motoren, extreem stabiele lichtloop wielen, verwisselbare banden met luchtkussens en verschillende velg- en bandenkleuren beschikbaar zonder meerprijs.
De JuCad Ghost Titan, gewoon spookachtig mooi... De prijs bedraagt € 3990,-
Zie de website www.jucad.nl
Artikel geplaatst op: 13 april 2018 - 10:59

Gerelateerd

Delen