Garmin komt met Approach S60


Garmin introduceert de Approach S60 – het nieuwe premium golfhorloge met een ongeëvenaarde stijl en uitgebreide golffuncties.
Het Approach S60 golfhorloge geeft je relevante informatie en full-color kaarten op het 1,2-inch kleuren touchscreen voor een perfecte en snelle ronde. Het display is afleesbaar in zonlicht en het horloge is ook buiten de baan zeer stijlvol. Het horloge geeft afstanden en de PlaysLike afstand weer, zodat je de beste clubs voor bergop en bergaf spelen kunt kiezen op meer dan 40.000 banen wereldwijd.
De AutoShot gametracker meet de shotafstanden en slaat gedetecteerde shots automatisch op voor de analyse na afloop van de gespeelde ronde. Je ontvangt smartphone meldingen en beschikt over activity tracking functies, die worden weergegeven op het duidelijk afleesbare display. Bovendien kun je wijzerplaten en apps downloaden in de Connect IQTM store en snel van stijl wisselen met de unieke QuickFitTM polsbanden. Het is zowel een uitgebreide golf-smartwatch als een stijlvol accessoire om de pols. Met dit horloge toon je de ware passie voor het spel.
Ga naar www.garmin.com/golf voor meer informatie.
Artikel geplaatst op: 15 april 2018 - 10:48

Gerelateerd

Delen