Prachtige banen in de Golfplaza Nationale Golftour
Speel mee op Texel en Swinkelsche

In de Golfplaza Nationale Golftour komt er in de maand juni een aantal prachtige banen aan. Wat te denken van de spectaculaire Texelse? Of de fraaie Swinkelsche? Mis deze kans niet om die prachtige banen te spelen én mee te doen voor de prijzen.
De Texelse: uitdagend en spectaculair. Een must voor elke Nederlandse golfer, en je kunt er nu spelen in de Golfplaza Nationale Golftour. (Foto NGM/Eric Korver)

Op zaterdag 16 juni is eerst de Swinkelsche aan de beurt. Een prachtige baan bij het Brabantse Someren, die al snel na de opening lovende kritieken. Sindsdien is de Swinkelsche alleen nog maar beter geworden.
Geniet van een baan met een uniek karakter. Waar je je het ene moment op een linkscourse waant, en het volgende moment op een heuse bosbaan. Met waterpartijen die behoorlijk intimiderend kunnen zijn, zoals op de fraaie zevende hole, een uitdagende par 5. Maar ook op de achtste, die het veel golfers moeilijk maakt.
De Swinkelsche staat niet voor niets op de twaalfde plaats in de ranglijst van Nederlandse golfcourses. Pal achter de fameuze ‘oude negen’ en erkende topbanen als The Dutch, De Hoge Kleij en The International. Met de Golfplaza Nationale Golftour kun je nu heerlijk spelen op de Swinkelsche.
Geweldige course

Datzelfde geldt voor de Texelse. Daar strijkt de Golfplaza Nationale Golftour neer op zondag 24 juni. Tja, wat moet je daar nog van zeggen? Dat de Texelse sinds de uitbreiding een geweldige golfcourse is, dat weten inmiddels veel mensen. Of ze hebben het gehoord. Want het is opvallend hoe weinig mensen daadwerkelijk een keer op de Texelse hebben gespeeld, terwijl dat echt een must zou moeten zijn voor elke Nederlandse golfer.
Geniet van de Texelse gastvrijheid, van de fantastische holes die zich tussen de duinen door slingeren, van het heerlijke terras bij het Hanenhuus. De Texelse is echt een belevenis, en die begint eigenlijk al op de boot naar het waddeneiland. Met de Golfplaza Nationale Golftour kun je dat zelf ervaren. De greenfee bedraagt 75 euro, maar het diner krijgt u er vervolgens gratis bij. Aarzel niet en schrijf je snel in via www.nationaalgolfmagazine.nl
Artikel geplaatst op: 30 mei 2018 - 16:14

Gerelateerd

Delen