Nieuwe holes Kroonprins open

Uitdagend en uniek. Dat zijn de zeven nieuwe holes van golfbaan de Kroonprins Vianen, gelegen in het midden van Nederland.
De zestiende green van De Kroonprins: nagelnieuw en nu te bespelen.

Vanaf nu kunnen de leden van de golfclub en de bezoekers van de Kroonprins zestien holes spelen van de achttien holes die na de zomervakantie beschikbaar zijn. Door architect Michiel van der Vaart van Jol Golf Design is een aantal holes getekend dat hun weerga niet kent in Nederland. De layout is als van de eeuwenoude banen in Schotland en vormen een eenheid met de ecologische verbindingszone welke door de polder loopt.
De baan die aangelegd is door W. Kool Grondverzet, en is uitdagend met alle bunkers en waterhindernissen. De zeer geonduleerde greens maken het golfspel nog leuker.
De opening geschiedde door degene die betrokken waren bij de aanleg een eerste ronde te laten lopen. En vanaf dit moment is het mogelijk om zestien holes te spelen. Er is nu ook nog ruimte om lid te worden en te genieten van de natuur op dit schitterende complex. Mooiste is wellicht nog wel dat na de zomervakantie de par-3 baan open gaat, de baan speciaal voor de beginner met dezelfde uitdagende kenmerken zoals de achtien holes baan.
Artikel geplaatst op: 02 juni 2018 - 09:21

Gerelateerd

Delen