Veertiende Beemster Open op Kavel II

Op Golfbaan Kavel II wordt dit jaar alweer het veertiende Beemster Open gehouden. Dat gebeurt deze keer op zondag 22 juli.
De fraaie course van Kavel II, die uniek is in de wereld.

Het Beemster Open is een gezellige wedstrijd voor leden en niet-leden met heel veel mooie prijzen. Op 22 juli klinkt om half twee het startschot voor de wedstrijd op de baan van Kavel II. Er wordt strokeplay met handicapverrekening gespeeld. Na de wedstrijd kunnen de deelnemers aanschuiven voor een heerlijke en uitgebreide barbecue.
Het Beemster Open wordt traditioneel op de eerste zondag van feestweek in Beemster. De plaatselijke kermis duurt dan maar liefst acht dagen lang. Gedurende die dagen worden er in de polder tal van activiteiten georganiseerd. Het golftoernooi past daar prima tussen.
Deelname aan het Beemster Open kost voor leden inclusief de barbecue slechts 18,50 euro. Niet-leden betalen inclusief de greenfee en de barbecue ook een vriendelijk bedrag: 39,50 euro. Wie niet heeft meegespeeld, mag wel aanschuiven voor de barbecue. Dat kost dan vijftien euro per persoon.
Overigens is Kavel II officieel een unieke golfcourse. Het is namelijk de enige baan ter wereld die gelegen is in een werelderfgoed. Dat is de Beemster volgend jaar alweer twintig jaar, en de golfclub viert dan ook het 15-jarig bestaan.
Voor meer informatie of inschrijvingen, kijk op de website www.kavel2.nl/beemsteropen
Artikel geplaatst op: 29 juni 2018 - 09:14

Gerelateerd

Delen