Elektrische BOB Bike: stijlvol over golfbaan

Je zoeft letterlijk stijlvol over de golfbaan met de kekke BOB Bike. De vernieuwde versie is, vers van de fabrieksband, uit te testen tijdens KLM Open.
De BOB Bike in een toepasselijke kleur voor het KLM Open.

Nee, het is geen step en ook geen fiets. Je geeft gewoon gas met je rechterhand en in no-time ben je weer bij je bal. Remmen, voor- en achterwiel apart, gaat gewoon met de handgrepen aan het stuur.
De BOB Bike wordt de Rolls Royce onder de elektrische bikes genoemd. En dat is geen woord te veel gezegd, want aan alles is door de slimme ontwerpers gedacht. Zo is het dikke buizenframe volledig van aluminium zodat de bike lekker licht is. Maar het is ook een krachtpatser want met een maximum snelheid van 25 kilometer per uur heeft hij een bereik van ruim zestig kilometer. De led-verlichting is ‘verstopt’ in het spatbord en alle kabels zijn keurig weggewerkt. Een standaard is overbodig want de BOB Bike blijft door z’n dikke banden gewoon stevig op iedere ondergrond staan. Je golftas is gemakkelijk te bevestigen aan een stevige beugel en ook zijn er houders voor telefoon, bekers en kaarten beschikbaar.
De robuuste golfvriend is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Voor bedrijven kan de BOB Bike zelfs in de huiskleuren, al dan niet voorzien van eigen logo, worden geleverd.
De treeplank is hoog genoeg zodat hobbels en bobbels onderweg geen obstakels vormen. Sleutels zijn door het geavanceerde keysystem overbodig geworden. En zo rij je als een zonnetje én stijlvol over de golfbaan. Wie heeft er nog een buggy nodig?
Nieuwsgierig geworden? Bij stand 37 van BOB Bike is ‘ie uit te testen tijdens het KLM Open. Een blinkende oranje versie trappelt van ongeduld om uitgetest te worden. Waarschuwing vooraf: wie eenmaal de BOB Bike heeft geprobeerd, is al snel ‘verkocht’...
Artikel geplaatst op: 10 september 2018 - 12:12

Gerelateerd

Delen