Benefiet Spieren voor Spieren

Op de golfbaan van De Hooge Rotterdamsche wordt woensdag 26 september voor de tweede keer in successie de benefiet golfdag voor Spieren voor Spieren gehouden.
De Spieren voor Spieren benefiet golfdag wordt georganiseerd in samenwerking met PTI, dat al meer dan 12,5 jaar maatschappelijk partner is van Spieren voor Spieren en zich op verschillende manieren inzet voor dit goede doel. Daarnaast besteden zij veel aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Jan Posma, directeur PTI, vindt dat ’succesvolle bedrijven hun verantwoordelijkheid moeten nemen om bij te dragen aan het algemeen maatschappelijk belang. Wij vinden het in ieder geval belangrijk dat kinderen met een spierziekte meedelen in ons succes’.
Iedereen die kan golfen, mag aan deze speciale Spieren voor Spieren benefiet golfdag deelnemen. Bedrijven kunnen zich bijvoorbeeld inschrijven voor een hele flight, inclusief een bekende topsporter, voor een bedrag van 1.000 euro exclusief BTW. Hiervoor wordt een geheel verzorgde, onvergetelijke golfdag en -avond aangeboden. Natuurlijk zijn er diverse andere sponsormogelijkheden aanwezig.
De avond wordt afgesloten met een diner en een veiling.
Kijk voor meer informatie op: https://dehoogerotterdamsche.nl/pakketten/
Artikel geplaatst op: 23 augustus 2018 - 12:16

Gerelateerd

Delen