US Kids Fall Tour is gestart

Ook voor de golfende jeugd nadert het seizoen z’n einde. Bij US Kids is inmiddels de Fall Tour gestart, maar je bent nog niet te laat om daar nog vijf wedstrijden aan mee te doen.
De US Kids Fall Tour gaat over zes golfbanen door heel Nederland. De eerste wedstrijd was begin september op Sluispolder, de eerstvolgende is op 29 september op Golfclub Cromstrijen, een uitdagende baan onder de rook van Rotterdam. Via Zoetermeer (13 oktober), Stippelberg (21 oktober) en Haverleij (27 oktober) wordt er toegewerkt naar de Tour Championship die ook dit jaar weer zal plaatsvinden op Texel.
,,Zaterdag 3 en zondag 4 november zetten we Texel in het teken van jeugdgolf, met op zaterdag de Dutch Kids Golf familiewedstrijd en op zondag de US Kids Fall Tour Championship’’, vertelt Geraldine Grünberg van US Kids. ,,De US Kids wedstrijden hebben ook in Nederland een internationaal tintje, met veel deelnemende jeugd uit Belgie, Duitsland en nog verder weg. We hopen ook deze herfst weer veel jeugd te zien bij de US Kids wedstrijden.’’
Junioren

US Kidswedstrijden zijn uitdagende wedstrijden in de vorm van een landelijke Tour, toegankelijk voor junioren vanaf 5 jaar met baanpermissie tot en met 18 jaar en een plushandicap. Er wordt gespeeld in leeftijdscategorieën en vanaf leeftijdsafhankelijke tees. Leren scoren staat hoog in het vaandel. Ouders zijn van harte welkom om hun golfende junior te caddiën. Alle scores telen mee voor de US Kids Priority Status punten, die recht geven op deelname aan het Europees en Wereld Kampioenschap van US Kids. Daarnaast tellen alle 18 holes scores én de 9 holes scores van de groepen Boys 10 en Girls 10-11 mee voor de NGF Junioren ranking.
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.uskidsgolf.com/amsterdam
Artikel geplaatst op: 23 september 2018 - 14:00

Gerelateerd

Delen