Met Executive Golf Travel naar El Rompido

Executive Golf Travel verzorgde de reis naar El Rompido en maakte het de finalisten mogelijk daar uit te komen in de Final Series, nadat Golfplaza de reguliere toernooien van de Golfplaza Nationale Golftour ondersteunde.
De fraaie baan van El Rompido is de plaats van handeling voor de Final Series van de Goffplaza Nationale Golftour.

Vier dagen lang verblijven de negen finalisten in het heerlijke Zuid-Spanje, waar de tempraturen nog met speels gemak boven de twintig graden uitkomen en de najaarszon de Final Series ongetwijfeld tot een feest maakt.
Er wordt verbleven in het fraaie en luxueuze vijfsterren Precise Golf Resort El Rompido, dat uiteraard pal aan de baan ligt. Vanuit de comfortabele kamers heb je een fantastisch uitzicht over de golfcourse, de Middellandse Zee, of zelfs beide. Het resort beschikt over een heerlijke spa en een goed uitgeruste gym. Je kunt lekker genieten van de buitenzwembaden en hun terrassen, of de wandeling naar het strand maken. Hoe dan ook, is het genieten op El Rompido.
Gespeeld wordt er op de twee achttien holes banen, de Campo Norte en de Campo Sur, beide ontworpen door Alvaro Arana. De Campo Sur ligt het dichtst bij het clubhuis en is een technische baan met uitstekende greens. De Campo Norte ligt midden in het natuurgebied van Marismas del Río Piedras. De baan ligt wat hoger dan de Campo Sur, vraagt om goed course management, maar is voor iedereen een plezier om te spelen.
Vanaf 16 november strijken de negen finalisten daar neer om te kunnen strijden om de algehele titel van de Golfplaza Nationale Golftour.
Artikel geplaatst op: 17 oktober 2018 - 20:38

Gerelateerd

Delen