Stuburt Golf: goede kwaliteit, scherpe prijs

Het Britse merk Stuburt werd in 1860 opgericht door schoenmaker Ralph Stubbs en zijn assistent Frederick Burt. De samentrekking van die twee namen leverde uiteindelijk de merknaam Stuburt op.
In de loop der jaren is Stuburt uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen verschillende takken in de sportwereld. Zo droegen de spelers van het Engelse voetbalelftal Stuburt voetbalschoenen tijdens het door Engeland gewonnen wereldkampioenschap van 1966.
Maar inmiddels is Stuburt ook al jaren terug te vinden in de golfwereld. Vanaf 1980 is Stuburt gestart met de productie van golfschoenen. Het merk vond al snel z’n weg naar de Tour en werd onder andere in de jaren tachtig gedragen door Tony Jacklin op zowel de Europese als de Amerikaanse golftour.
Sinds 2000 heeft Stuburt een ander boegbeeld, namelijk de Noord-Ierse golfprofessional Darren Clarke, die sinds die tijd op Stuburt golfschoenen speelt. Dat was dus het schoeisel waarop hij onder andere zijn overwinningen in het US Open van 2010 en het Brits Open van 2011 behaalde. Ook zijn eindzege in het KLM Open van 2008 boekte Clarke dus al op Stuburt.
Vandaag de dag maakt Stuburt kwaliteit producten voor een heel schappelijke prijs. Naast golfschoenen en winterlaarzen voor heren en dames heeft Stuburt ook een eigen golfkledinglijn. Deze kledinglijn omvat polo’s, fleece truien, sweaters, thermoshirts en regenkleding.
Neem voor meer informatie over Stuburt en de producten contact op met GCT Holland BV. Telefoon: 0297-269874.
Artikel geplaatst op: 21 oktober 2018 - 14:14

Gerelateerd

Delen