Weer Golden Glove Awards bij Golfplaza

Bij Golfplaza in Rijswijk worden eind oktober weer de Golden Glove Awards uitgereikt. Dat evenement is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot een mooie traditie.
De Golden Glove Awards.

In totaal zijn er drie Golde Glove Awards te verdienen. In aanmerking komen mensen uit de golfwereld in drie categorieën: beste amateurgolfer, beste professional en beste aanstormend talent. Kandidaten hiervoor kunnen worden genomineerd door andere golfers en klanten van Golfplaza.
Daaraan zijn echter wel diverse criteria gekoppeld. In het geval van de amateurgolfer worden niet alleen gekeken naar het spel, maar ook naar de persoonlijkheid van de persoon en zijn of haar inzet voor de club. Bij de beste professional gaat het er vooral om wie iets extra’s doet voor zijn leerlingen, terwijl het er bij het beste talent om gaat van wie het meest mag worden verwacht in de komende jaren, oftewel: welk talent in de gaten moet worden gehouden.
De uitreiking van de Golden Glove Awards heeft plaats op vrijdag 26 oktober in het filiaal Golfplaza Rijswijk, aan de Patrijsweg. Het evenement begint om 19.15 uur, en uiteraard is er en leuk programma met diverse activiteiten gebouwd rond de uitreiking. Wie de uitreiking wil bijwonen, kan kaarten aanvragn bij de kassa van Golfplaza Rijswijk, of bellen (070-3367007).
Artikel geplaatst op: 18 oktober 2018 - 14:14

Gerelateerd

Delen