Jan Kuenen en Arnoud de Jager gaan samen uitdaging aan
Nieuwe eigenaren De Biltse Duinen

Golfpark De Biltse Duinen is na 25 jaar overgegaan in andere handen. De nieuwe eigenaren zijn (bouw)ondernemer Jan Kuenen en Arnoud de Jager, in de golfwereld vooral bekend als manager van De Lage Vuursche.
Golfpark De Biltse Duinen is de nieuwe uitdaging voor Jan Kuenen en Arnoud de Jager.

Het golfpark opende in 1986 de deuren en behelst inmiddels meer dan alleen maar golf. Het golfen kan plaatsvinden op een geautomatiseerde driving range, een puttinggreen en een 9 holes par 3 golfbaan. Maar er zijn ook tennisbanen, een fitnessruimte, een sauna en horeca (bar/restaurant) met diverse vergader- en evenementmogelijkheden en parkeerplaatsen.
Sinds 1 november is De Biltse Duinen het domein van Jan Kuenen en Arnoud de Jager. Bouwbedrijf Jan Kuenen bestaat ruim 36 jaar en staat voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. In de wijde omgeving heeft Kuenen met zijn werkzaamheden een grote reputatie opgebouwd. Arnoud de Jager werkt ruim dertig jaar in de golfindustrie. Hij was als hoofdgreenkeeper betrokken bij de aanleg en het onderhoud van meerdere golfbanen. De laatste elf jaar voerde De Jager algemene directie op Golfsociëteit De Lage Vuursche in Den Dolder
Verbetering

De heren spreken graag uit dat hun gezamenlijke kennis voor absolute verbetering van het golfpark zal gaan zorgen. Zij werken in gezelschap van beider familieleden en medewerkers toe naar een upgrading van het geheel. De leden van de golfvereniging, maar ook de gebruikers van de overige faciliteiten zullen in de nabije toekomst telkens worden verrast. Het doel is het kwalitatief verbeteren van alles wat er toebehoort aan het golfpark. Gedurende de opknapwerkzaamheden zal het hele bedrijf toegankelijk blijven voor leden, sporters en gasten. De Algemene Ledenvergadering van Golf & Country Club De Biltse Duinen reageerde positief op de uiteenzetting van de plannen. Half oktober presenteerden de nieuwe eigenaren hun toekomstvisie op het geheel en dat leverde een luid applaus op.
Niet alleen de leden van de golfclub zijn welkom. Uiteindelijk is De Biltse Duinen een veel breder sport- en evenementenpark. Golfen kan uiteraard ook op basis van greenfee. Maar ook kan iedere golfer, beginnend of ervaren, gebruikmaken van de oefenfaciliteiten. Voor informatie met betrekking tot golf, tennis, fitness, maar zeker ook horeca verwijzen de nieuwe eigenaren graag naar telefoonnummer 030-2280561. Voor de dagelijkse gang van zaken zijn altijd Arnoud de Jager en Gerdo Kuenen aanwezig. Kijk voor meer informatie op de website www.biltseduinen.nl. Deze website zal overigens op korte termijn ook worden vernieuwd.
Artikel geplaatst op: 16 november 2018 - 09:25

Gerelateerd

Delen