En Thomas Pieters?

Hij is officieel nog niet gemeld als speler in het KLM Open, maar toch is er goede hoop dat Thomas Pieters straks ook aantreedt op The Dutch.
Daar zou Pieters vorig jaar al zijn in 2015 op de Kennemer gewonnen titel verdedigen. Er was groot ingezet op een ‘Derby der Lage Landen’, met uiteraard Pieters en Luiten in de hoofdrol. Maar een wespensteek haalde uiteindelijk een dikke streep door een optreden van Pieters in Spijk.
Dat betreurde de Belg zelf enorm. Al lang van tevoren had Pieters aangegeven dat een KLM Open op The Dutch voor hem voelde als een soort thuiswedstrijd. ,,Het is een stuk dichter bij België dan Zandvoort, en ik weet zeker dat er veel Belgen naar The Dutch komen.’’ Dat laatste klopte, alleen was Pieters er zelf niet.
Sindsdien is er wel veel veranderd in het leven van de 25-jarige Belg. Eerst was er vorig jaar zijn glanzende optreden in de Ryder Cup, daarna verbaasde hij dit jaar iedereen in de Masters. Of er in zijn volle agenda nog plek is voor het KLM Open, moeten we nu even afwachten.
Artikel geplaatst op: 17 juli 2017 - 10:14

Gerelateerd

Delen