Fraaie Golfclub Schloss Haag biedt meer dan alleen eigen baan
Veel voordeel met GolfHochZehn

Soms hoef je niet eens zo heel ver over de grens om je al een behoorlijk eind van huis te wanen. Neem de prachtige golfbaan van Schloss Haag. De achttien holes en de zes holes van de shortgolfbaan meanderen rond het fraaie kasteel Haag en dicht bij het dertigduizend inwoners tellende stadje Geldern, door het vlakke rivierenland van Niers en Fleuth. Een parel in het landschap van de Nederrijn.

Schloss Haag is alweer voor het tweede jaar lid van het officiële regionale verband ‘GolfHochZehn’, waarbij bekende golfclubs in Nordrhein-Westfalen zijn aangesloten. Deze clubs zijn GC Velbert, GC Schwarze Heide, GC Varmert, GC Dreibäumen, GC Rittergut Birkhof, GC Grevenmühle, GGC Moyland en GCC Velderhof.
Door deze samenwerking wordt onze betalende leden - voor een jaarcontributie van 1.293 euro (individuele speler) of 2.383 euro (echtpaar) - echte meerwaarde geboden zonder extra kosten. Zij kunnen op alle banen van de leden van het regionale verband spelen. Zonder greenfee en zo vaak zij willen.
Door het afstemmen van de speelschema’s van de verschillende clubs, is er (bijna) altijd de mogelijkheid een golfronde te spelen als u daar zin in heeft. Zonder lange planning vooraf, maar juist spontaan, door alleen van tevoren even de komst te melden.
Tot het verband GolfHochZehn behoren ook twee vakantiebestemmingen. GC Margarethenhof bevindt zich aan de Tegernsee in Beieren, GC Strelasund in de buurt van Stralsund in Noord-Duitsland.
Korting
Als lid van GolfHochZehn krijgen spelers bij Golfclub Schloss Haag (net zoals de spelers bij de andere GH10-partnerclubs) hoge kortingen in de partnerhotels en spelen zij ook daar natuurlijk zonder greenfee.
,,Zeer succesvol is ook de coöperatie met twee Nederlandse clubs, GC Bleijenbeek en GC Welderen. Hun leden kunnen na aanmelding eveneens kosteloos bij ons spelen. Onze vele Nederlandse gasten zijn daar het bewijs van. Zij komen graag naar onze golfbaan’’, stelt het management van Schloss Haag.
Schloss Haag zelf voorziet de golfer van alle denkbare service en comfort: een vrij toegankelijk clubhuis met zonneterras, geavanceerde pro-shop, indoorhal met unieke trainingsmogelijkheden op de 140 vierkante meter grote putt- en chippingbaan, golfclubcheck, SAM puttlab voor swinganalyse, en nog veel meer.
Op Schloss Haag staan de mensen van maandag tot en met zondag van 9.00 tot 18.00 uur klaar voor de golfers. Ze heten iedereen welkom als gast op de golfbaan.
Meer informatie? Neem dan telefonisch contact op: 0049 2831 924420.
Artikel geplaatst op: 27 juli 2017 - 12:43

Gerelateerd

Delen