Fun en prestaties in toernooi voor golfers van twintig tot veertig jaar
Lustrum voor Young Golfers Open

Bij de Heemskerkse Golfclub zijn ze toe aan het eerste lustrum van het Young Golfers Open. Dat wil de club niet ongemerkt voorbij laten gaan. De vijfde editie van 23 september krijgt daarom ookeen extra feestelijk tintje.

De nadruk ligt daarbij wel degelijk op het woordje ‘extra’, want het Young Golfers Open is van zichzelf al een evenement met een hoge amusementswaarde. De voorgaande vier edities warn dan ook volgeboekt met meer dan honderd deelnemers. ,,Dit is daarom het toernooi voor de Noord-Hollandse Young Golfer’’, stelt de organisatie. ,,We zijn ook het enige toernooi dat zich exclusief richt op de Young Golfer waarbij fun en prestatie samenkomen.
De organisatie richt zich op Young Golfers tussen de twintig en veertig jaar. Maar, zo stelt de organisatie nadrukkelijk, als je je geestelijk een jonge golfer voelt en je bent iets ouder dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Dat wordt nog eens benadrukt door de lage drempel om deel te kunnen nemen aan het toernooi, dat open staat voor golfers van alle niveaus van handicap 0 tot Handicap 54.
Schepje bovenop
Na vier zeer geslaagde toernooien heeft de organisatie er voor dit lustrumjaar dus nog eens schepje bovenop gedaan. Het toernooi stond al bekend om zijn hoge fun gehalte, maar met een DJ in de baan, leuke meiden van RedBull die drankjes uitserveren en de zeer bijzondere en beroemde neary contest vanaf het terras wordt het dit jaar nog leuker. Waren de prijzen als een Tom-Tom golfhorloge of een Ipad Air 2 al toppers, dit jaar wordt het nog gekker. Je viert immers maar één keer je eerste lustrum dus redenen temeer voor een top feestje.
Samen met hoofdsponsor BMP Datapartners is de organisatie daarin dit jaar wederom in geslaagd. Natuurlijk zijn RedBull, de neary contest en de DJ weer aanwezig als echte Young Golfers Open elementen. Vanzelfsprekend zijn er ook dit jaar verschillende prachtige prijzen te winnen. Niet alleen als team maar ook individueel. Maar er zullen dit jaar nog meer fun elementen aan toegevoegd worden om het een onvergetelijk toernooi te maken.
Teamverband
Je zou het bijna vergeten, maar uiteraard komt iedereen voor het golfen en dat wordt deze dag volop in teamverband gedaan. Omdat er op speelsterkte en in teamverband wordt gespeeld is er naast de gezelligheid natuurlijk ook sprake van gezonde strijdlust en de nodige rivaliteit. Het toernooi wordt gespeeld op zaterdag 23 september en begint om 12.00 uur. Er wordt gespeeld in teams van drie personen en er wordt gestart in een all tee start.
Bij het Young Golfers Open gaat niemand met lege handen de baan in want bij ontvangst krijgt elke deelnemer een leuke goodiebag met lunch. En ter afsluiting van het toernooi gaat de gezelligheid nog even door met een borrel en gezamenlijk diner.
Inschrijven kan individueel, als tweetal of als team van drie personen via een inschrijfformulier op de website van de Heemskerkse Golfclub. Wacht niet te lang met inschrijven, het aantal plaatsen is beperkt tot 108 Young Golfers en zeventig procent is al volgeboekt op basis van inschrijvingen uit voorgaande jaren. Voor meer informatie en inschrijven, kijk op de website www.heemskerksegolfclub.org/youngopen
Artikel geplaatst op: 24 juli 2017 - 19:40

Gerelateerd

Delen