Voor u ligt: het Nationaal Golfmagazine

Zonder het misschien te beseffen beleeft u een bijzonder moment. Wat u in handen heeft, is namelijk het allereerste exemplaar van ons magazine onder de nieuwe naam: Nationaal Golfmagazine. Dat was voorheen natuurlijk bekend als eerst Regio Golf en daarna Regio Golf Magazine, het blad dat al ruim twaalf jaar op de Nederlandse golfbanen ligt.

Maar we hebben het al eerder gezegd: het werd tijd voor verandering. Ook al bleven sommige mensen ervan overtuigd dat dit een regionaal golfkrantje was, in werkelijkheid verscheen het Regio Golf Magazine in een riante oplage door heel Nederland, en zelfs daarbuiten. Want ook in de grensstreken van Duitsland en België wordt dit blad gelezen.
Ook inhoudelijk is er veel veranderd. In de beginjaren inderdaad voornamelijk Noord-Hollands nieuws, maar al snel werd dat uitgebreid, tot er zelfs ook een Brabantse editie verscheen. Nu coveren we met het magazine heel Nederland. Wie iets te melden heeft, kan dat doen.
Ons magazine is inmiddels kind aan huis bij de Nederlandse topspelers. Niet letterlijk dan, maar zowel de professionals als de topamateurs figureren regelmatig in het blad, met mooie prestaties of interviews. Verder brengen we nieuwtjes uit de golfsport en berichten we over heerlijke bestemmingen voor golfreizen, over equipment en over alle andere zaken die golfers interesseren.
We hebben sinds het vorige nummer ook veel positieve feedback ontvangen van lezers. We kregen voorkeuren voor een vormgeving, maar zeker ook opmerkingen over de inhoud. Die waren bijna zonder uitzondering positief, maar wel met nieuwe suggesties. Die nemen we zeker ter harte, want we willen graag dat ons magazine aansluit op de wensen van de lezers.
Dit nummer is verder niet alleen uniek vanwege de naamsverandering. Het is ook nog eens het dikste magazine dat ooit van ons is verschenen. Liefst 52 pagina’s telt dit Nationaal Golfmagazine. We hopen dat te kunnen volhouden. Maar we hopen vooral dat u met veel plezier ons blad leest.
Artikel geplaatst op: 26 augustus 2017 - 11:19

Gerelateerd

Delen