US Kids Fall Series en herfstkamp

US Kids en Dutch Kids Golf blijven actief met en voor de Nederlandse golfjeugd.Zo is inmiddels de US Kids Amsterdam Local Tour Fall Series in volle gang. Dutch Kids Golf komt straks in de vakantie met een herfstkamp.

In de US Kids Fall Series kan deze herfst weer op verschillende banen door heel Nederland worden gespeeld. Op 1 oktober komt golfclub Almeerderhout aan bod, gevolgd door Naarderbos, de Efteling en Bentwoud. Al deze wedstrijden vormen de opmaat naar een groots US Kids Finaleweekend 4 en 5 november op Texel.
De wedstrijd op Almeerderhout is er één in een nieuwe opzet: samen met de jeugdcommissie, bedrijfsleden en sponsoren wordt de wedstrijd op Almeerderhout er eentje met een heuse All-American opzet. Met onder andere mooie goodiebags en een American snack op de turn.
Van 18 tot 20 oktober vindt verder het laatste Dutch Kids Golf kamp van dit jaar plaats: het herfstkamp op Burggolf Wijchen. Sander Sterken, professional op Burggolf Wijchen staat te trappelen om drie dagen aan de slag te gaan met beginnende en al meer gevorderde jeugd. Plezier staat centraal, maar natuurlijk is er aandacht voor techniek en ga je zeker ook de baan in. Zoals bijvoorbeeld voor de Ryder Cup teamwedstrijd, en de Family Finale die binnen elk kamp op de laatste dag wordt georganiseerd.
Inschrijven voor de Fall Series en het herfstkamp kan via www.dutchkidsgolf.nl
Artikel geplaatst op: 25 september 2017 - 12:49

Gerelateerd

Delen