Eerste editie Amsterdam Golf Conference

Golf blijft een sport waar je uren over kan praten. Er is zoveel kennis om te delen, er zijn zoveel meningen en visies. Richard Chong probeert die bij elkaar te krijgen in een twee dagen durend evenement: de eerste Amsterdam Golf Conference.

In zijn centrum Fyla Sports verzamelt Chong twee dagen lang kopstukken uit de Nederlandse golfwereld. Op 25 en 26 november wordt er uitgebreid gesproken over alle aspecten van de golfsport, die samenkomen in wat Chong noemt ‘dé golfexperience voor netwerk, kennis en inspiratie’.
,,Tijdens de Amsterdam Golf Conference komt alles in golf samen’’, vertelt Chong. ,,Golfprofessionals en topcoaches uit heel Nederland bieden alle gemotiveerde golfers twee dagen lang een combinatie aan van lezingen en ‘learn by doing’ trainingen. De sprekers zijn echt allemaal top in hun vakgebied. Het evenement scherpt je kennis verder aan en leert je hoe je golfprestaties in alle mogelijke facetten verder kunt verbeteren.’’
In totaal heeft Chong twaalf sprekers uitgenodigd. Daarbij onder andere loris Vos als mental coach, een voedingsspecialist, Rogier Kootker met als specialiteit biomechanica en verder de Tourspelers Reinier Saxton en Jurrian van der Vaart en ook Chong zelf als fysiek specialist.
,,Door middel van een doorschuifsysteem verspreid in twee zalen volg je om de negentig minuten afwisselend een theoretische lezing of een trainingssessie’’, stelt Chong.
De Amsterdam Golf Conference is bedoeld voor alle doelgroepen. Beginnende golfers, ervaren golfers, jong of op leeftijd. Het bij elkaar brengen en inspireren is de missie.
De AGC wordt beide dagen gehouden van 9.00 uur tot 17.30 uur aan de Osdorperweg 505 te Amsterdam. De kosten bedragen 85 euro voor één dag en 160 euro voor beide dagen. Er is maximaal plaats voor 125 deelnemers. Vragen? Mail naar info@fylasports.nl
Artikel geplaatst op: 20 oktober 2017 - 13:10

Gerelateerd

Delen