Nieuwe brochure Fairway Golftravel is uit

De nieuwe brochure van Fairway Golftravel is uit. Hij bevat scherpe tarieven en aantrekkelijke aanbiedingen voor een breed scala aan golfvakanties in de periode januari tot en met oktober 2018.

Zo vindt u in deze brochure onder meer reizen naar Spanje (inclusief de Canarische Eilanden), Portugal (inclusief Madeira), Marokko, Florida, Mauritius, Thailand, Curaçao en Zuid Afrika - allemaal bestemmingen waar het ’s winters heerlijk golfen is.
Maar er is ook een ruime keuze aan golfbestemmingen in Nederland en de omliggende landen zoals België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Verder reizen naar een aantal aantrekkelijke accommodaties in landen waar de golfsport al heel lang wordt beoefend zoals Wales, Schotland en Ierland. Tenslotte een aantal bestemmingen waar je niet in eerste instantie aan zou denken voor een golfvakantie zoals Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Kroatië en Cyprus.
U kunt de arrangementen reserveren inclusief of exclusief vluchten en er kan op een zeer flexibele wijze een golfvakantie op maat voor u worden samengesteld.
Veel accommodaties worden aangeboden met diverse extra’s en speciale aanbiedingen, zoals het beste golfresort van de Canarische Eilanden, The Ritz Carlton Abama en het gerenommeerde Pine Cliffs Resort in de Algarve.
Voor meer informatie over alle nieuwe accommodaties en de vele andere aanbiedingen kunt u de gratis brochure aanvragen en voor een compleet overzicht van alle bestemmingen en aanbiedingen kunt u terecht op de website: www.fairwaygolftravel.nl.
Artikel geplaatst op: 21 december 2017 - 13:19

Gerelateerd

Delen