Ontspannen week in de winterzon op Citrus Golf
Golfen met lessen in Tunesië

Je hoeft maar even naar buiten te kijken om te beseffen dat golf toch vooral een sport is die lekker in de zon beoefend moet worden. Dat kan, ook in maart, als het staartje van de Nederlandse winter de banen in eigen land zo koud en guur maakt. Ontvlucht Nederland en ga lekker spelen en lessen onder de zon in Tunesië.

Het is nu mogelijk in te schrijven voor een special golfreis naar Tunesië, het land waar een verrassend aantal prachtige golfcourses ligt. Die verkeren bijna het gehele jaar door in uitstekende condities, en ook in maart is het zonnetje in Tunesië al behoorlijk aangenaam.
Van 9 tot en met 16 maart is het mogelijk te verblijven in Tunesië. Heerlijk golfen op fraaie banen. Minimaal vier dagen spelen en ook nog eens lessen krijgen. Voor het spelen wordt er namelijk per dag twee uur les gegeven. Als dat niet de beste en meest aantrekkelijke manier is om je voor te bereiden op de start van het golfseizoen.
Heerlijke oase

De deelnemers aan deze achtdaagse golfreis verblijven in het all-inclusive hotel Phenicia. Dat is een uitstekend viersterrenhotel, dat ook nog eens recent werd gerenoveerd. Een heerlijke oase, waar je nog echte rust en ontspanning kunt vinden.
De golfcourse is die van Citrus Golf, een complex met twee keer achttien holes, waar je naar hartelust kunt variëren in de lussen en altijd weer de uitdaging vindt. Een baan van hoge kwaliteit, goed onderhouden, glooiende fairways en met mooie hoogteverschillen. Daarnaast beschikt het complex over uitstekende oefenfaciliteiten. De ideale plek dus om ook te lessen. In de ochtenduren staat een Nederlandse golfprofessional klaar om de golfers op de driving range tips te geven voor het verbeteren van het golfspel. Elke dag met een nieuw thema.
Tijdens het verblijf is het uiteraard mogelijk meerdere rondjes te golfen. De greenfees en tijden kan Pin High vooraf vastleggen, maar dit kan ook ter plaatse geregeld worden.
Diner

Uiteraard vallen er nog prijzen te winnen op de speeldagen. Verder wordt er op 15 maart een gezamenlijk diner gehouden. Tijdens het diner vindt de prijsuitreiking plaats en zal de overall prijs worden uitgereikt. Na afloop van de prijsuitreiking is er een afsluitend feest in de bar van het hotel.
Nog een kleine tip: het is verstandig snel in te schrijven voor deze golfreis, aangezien er slechts plaats is voor twaalf deelnemers.
De reis wordt aangeboden voor een prijs van 1045 euro op basis van een tweepersoons kamer en voor 1095 euro op basis van een éénpersoons kamer. Die prijs is inclusief vluchten Amsterdam-Tunis en Tunis-Amsterdam met Tunis Air; transfer van luchthaven naar het hotel en vice versa; transfers naar de golfbaan; 7 overnachtingen in Hotel Phenicia; all-inclusive formule in het hotel; vier keer greenfee; deelname aan de lessen; 23 kilogram bagage en vervoer van de golftas.
Inschrijven voor deze reis kan via Pin High. Mail naar Ingrid.de.angst@pinhigh.com
Verdere info over Pin High, het hotel en de golfbaan op de volgende sites:
https://www.pinhigh.nl/
https://www.sentidohotels.com/en/hotels/sentido-phenicia
http://www.golfcitrus.com/
Artikel geplaatst op: 09 januari 2018 - 09:08

Gerelateerd

Delen