Geniet van Golfbaan de Lage Mors en Aparthotel Delden
Unieke combinatie in Twente

In eigen land valt voor veel golfers nog genoeg te ontdekken. Zoals in het Hof van Twente, de prachtige gemeente die vlakbij Hengelo en Enschede ligt.

Daar ligt het meest veelzijdige familiehotel van Nederland: Aparthotel Delden. Het hotel beschikt over een eigen golfbaan met negen holes, die rondom het hotel aangelegd is.
Het gaat om golfbaan De Lage Mors, een ontwerp van de bekende golfbaanarchitect Frank Pont, die een volwaardige baan van par 70 creeërde. De golfer treft bij twee rondgangen langs de negen holes vier keer een par 5, acht keer een par 4 en zes keer een par 3. Bovendien hebben diverse holes meerdere tees, waardoor bij de tweede ronde de holes toch weer anders zijn. Alle holes liggen in een landschappelijke prachtige setting; het typisch Twentse coulissenlandschap met eeuwenoude eiken. Niet voor niets wordt De Lage Mors ook wel het Augusta van Twente genoemd.
De golfende gasten worden bijzonder gastvrij ontvangen in het unieke familiehotel Aparthotel Delden. Het hotel beschikt naast de gerenoveerde hotelkamers ook over prachtige suites en bijzondere familiekamers.
In dit hotel komt iedereen aan zijn trekken. Want naast de mooie golfbaan beschikt het hotel over uitgebreide saunafaciliteiten, een wellness afdeling, indoor tennisbanen, bowlingbanen en een uitgebreid spelterras. Niemand hoeft zich te vervelen, er is voor iedereen iets te doen.
Dus reis een keer af naar het oosten van het land. Geniet van de rust en de ruimte in Twente, ervaar de viendelijkheid van de mensen en de gastvrijheid van Aparthotel Delden, waar het na een ronde op de fraaie De Lage Mors prima toeven is.
Kijk voor meer informatie op de website www.aparthoteldelden.nl
Artikel geplaatst op: 20 januari 2018 - 08:37

Gerelateerd

Delen