Nederlandse ballen in Belgian Knockout

Nederlands tintje aan het nieuwe topgolftoernooi in België. Mark Vijver van www.golfballen.nl levert aan de organisatie de ballen waarmee straks in mei op de baan van Rinkven wordt gespeeld.

Op Rinkven heeft die Belgian Knockout plaats van 17 tot en met 20 mei. Vier dagen golf van de European Tour, zoals dat al achttien jaar niet meer heeft plaatsgevonden in België. De familie van Thomas Pieters heeft dat nieuw leven ingeblazen, met een nieuw format binnen de European Tour.
De eerste twee dagen wordt er strokeplay gespeeld. De beste 64 gaan door. De derde en vierde dag speelt men ‘the Knockout’: negen holes matchplay, waarbij de winnaar doorgaat en de verliezer afvalt. Deze spannende formule zorgt ervoor dat de spelers op iedere hole het uiterste van hun kunnen moeten laten zien, want één foutje kan na negen holes al te veel zijn.
In dat toernooi speelt het bedrijf van Mark Vijver dus een rol. ,,Toen ik hoorde dat het Belgian Open plaatsvond, had ik het gevoel dat ik hier iets mee moest. In Nederland en België bereiken wij alle golfers en toen heb ik mijn hulp aangeboden, wat resulteert in een mooie samenwerking. Wij maken in Nederland zo veel mogelijk promotie voor dit toernooi.’’
Het bedrijf van Vijver mocht ook de toernooiballen bedrukken. Dat gebeurde met de letters BKO, die uiteraard staan voor Belgian Knock Out.
Meer informatie over het evenement is te vinden op de website ww.belgianknokout.com of via de Facebookpagina.
Artikel geplaatst op: 27 februari 2018 - 08:43

Gerelateerd

Delen