Open Golfdagen 21 en 22 april op ruim 120 clubs

De golfsport trekt tijdens de Open Golfdagen jaarlijks duizenden nieuwsgierige mensen aan. Mensen die willen ervaren hoe leuk het is om een golfbal voor het eerst ver weg te slaan. Tijdens de Open Golfdagen op 21 en 22 april zetten ruim 120 golfclubs en -banen hun deuren weer open voor iedereen die de golfsport een keer kosteloos wil uitproberen.
Na het succes van vorig jaar staan de Open Golfdagen ook in 2018 weer in het teken van de campagne ‘Ik neem je mee!’ naar de golfbaan. Iedereen ziet namelijk wel een beetje op tegen die eerste keer alleen naar een sportclub gaan en dat geldt zeker ook voor de golfbaan. Op de website www.opengolfdag.nl kan iedereen die de golfsport wil proberen zich aanmelden én iemand meenemen. De golfbaan zorgt voor een bevestiging en een kop koffie.
Tijdens de Albert Heijn Spaaractie in het afgelopen najaar bleek golf zeer populair, getuige de achtste plaats die het innam op de lijst van meest geboekte sporten.
De golfclinics op de drivingrange en in de golfbaan zijn blijkbaar interessant voor nieuwkomers om hun eerste chip, putt of swing uit te proberen.
De Open Golfdagen worden georganiseerd op initiatief van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en de Professional Golfers Associatie Holland (PGA Holland). Voor meer informatie en aanmelden ga naar de website www.opengolfdag.nl.
Artikel geplaatst op: 11 maart 2018 - 08:20

Gerelateerd

Delen