Slobbe en Hoogeboom
winnen Liemeer Open

Nick Slobbe en Mayka Hoogeboom zijn de winnaars geworden van het Liemeer Jeugd Open. In de tiende editie van het evenement veroverden zij de titels in de sterkste categorie.
Nick Slobbe wint in Liemeer bij de jongens.

Het Liemeer Jeugd Open is inmiddels traditioneel het eerste jeugdtoernooi van het seizoen, en dat resulteert doorgaans in een sterke bezetting met gretige jeugdtalenten. In de voorgaande edities verschenen er daarom al inmiddels bekende namen op de winnaarslijst van het evenement. Dit keer streden er liefst 168 deelnemers in vier categorieën.
Grote winnaar werd Nick Slobbe. De speler van de Noordwijkse ging op de baan bij Nieuwveen rond in slechts 71 slagen, één onder par. Dat werd door niemand meer verbeterd, waardoor Slobbe titelverdediger Maurits van der Klift onttroonde. Die eindigde deze keer als dertiende.
Mayka Hoogeboom zegevierde voor de tweede keer op rij bij de meisjes. Hoogeboom, ook van de Noordwijkse, had aan 77 slagen voldoende om de concurrentie voor te blijven.
In de tweede categorie won Britt op den Winkel voor de tweede keer op rij. De speelster van de Nunspeetse scoorde liefst 41 stablefordpunten. Dat was niet eens voldoende geweest in de derde categorie, waarin Irisa Kasirin van de Noordhollandse zelfs 44 punten telde. In de vierde categorie werd negen holes gespeeld en daar won Aristides Hall van Rozenstein.
Artikel geplaatst op: 04 april 2018 - 09:15

Gerelateerd

Delen