Derde keer golfen voor War Child

Voor de derde keer houdt de stichting Golf4Charity een groots fundraising toernooi waarvan de opbrengst bestemd is voor War Child. Het evenement heeft plaats op maandag 28 mei op de fraaie baan van de Goyer Golf & Country Club.
De baan van El Rompido in Spanje is de bestemming voor de winnaar van de hoofdprijs.

Miljoenen kinderen groeien op in oorlog. Oorlog die een verwoestende invloed heeft op hun ontwikkeling. Het is hartverscheurend dat kinderen met oorlogsgeweld worden geconfronteerd en daar willen wij iets aan doen. De oorlog stoppen lukt ons niet, maar wij gaan er alles aan doen om War Child te ondersteunen zodat zij nog meer kinderen kan gaan helpen in oorlogsgebieden en in Nederland.
Daartoe belooft het op de Goyer weer een geweldige dag te worden waarbij het de deelnemers aan niets zal ontbreken. Zo is er weer heerlijke catering in de baan, verzorgd door enkele goede restaurants en cateraars waaronder het Oesterwijf en restaurant Faulk, een aangeklede borrel met lekkere hapjes van de Goyer, live muziek, een loterij met fantastische prijzen en een veiling van een aantal heel bijzondere items tijdens de goed verzorgde barbecue.
De hoofdprijs is ook dit jaar weer beschikbaar gesteld door Fairway Golftravel en betreft een luxe golfreis voor twee personen naar Precise Hotel El Rompido in Spanje, inclusief vijf greenfees en vliegtickets.
In de baan treffen de golfers weer diverse 'uitdagingen' aan, waaronder een 'Beat the Pro' en een Hole in One Challenge waarbij weer een mooie auto kan worden gewonnen!
Acteur Victor Reinier zal als ambassadeur namens War Child aanwezig zijn om de dag te openen en aan het einde van de dag de cheque in ontvangst te nemen. Dus: golf mee voor War Child en schrijf nu in via de link
golfenvoorwarchild.nl/inschrijven/war-child/
Artikel geplaatst op: 06 april 2018 - 19:30

Gerelateerd

Delen