Regio Golf Tour krijgt vervolg in samenwerking met Golfplaza
Golfplaza Nationale Golftour

Na twee seizoenen krijgt de Regio Golf Tour nu weer een vervolg. Onder een andere naam, dat wel. Komende maanden wordt er gespeeld onder de naam Golfplaza Nationale Golftour.

Twee seizoenen lang trok de Regio Golf Tour door het land met wedstrijden op een behoorlijk aantal banen. Twee keer ook eindigde die Tour met een mooie finale in het buitenland. In het eerste seizoen ging de finalereis naar het Turkse Belek, waar de finalisten geheel verzorgd konden spelen om de eindzege. Die belandde destijds bij Nico Kruijt.
Vorig jaar reisden de finalisten naar Portugal, waar op het fraaie Montado Hotel & Golf Resort werd gespeeld. Tien finalisten reisden geheel gratis en verzorgd mee. Op de zonovergoten baan bij Lissabon was het uiteindelijk Peter Wieringa die zich kroonde tot de beste van allemaal.
Finalereizen

Dit seizoen zijn er voor de deelnemers opnieuw fraaie finalereizen te winnen. Dankzij de samenwerking met Executive Golftravel wacht er aan het einde van de Nationale Golftour een finale in het zonnige zuiden van Spanje. En opnieuw wordt er een aantal finalisten helemaal verzorgd meegenomen naar het zuiden van Europa.
Hoe plaats je je voor die finale? Nou, dat is heel simpel. In elke wedstrijd zijn punten te verdienen, die meegaan naar de ranglijst. Aan het einde van het seizoen tellen je vijf beste resultaten voor de ranking, en aan de hand daarvan wordt de eindstand bepaald. Vorig seizoen was dat nog een bijzonder spannende aangelegenheid, waarbij het werkelijk ging om enkele puntjes.
Nieuw is de samenwerking met Golfplaza, de bekende winkelketen in golfequipment. Golfplaza, met vestigingen op meerdere plaatsen in Nederland, staat onder andere garant voor fraaie dagprijzen, die nu dus nog eens bovenop de prijzen komen die aan het klassement zijn gekoppeld.
De wedstrijdenreeks van de Golfplaza Nationale Golftour begint binnenkort. Kijk voor meer informatie en het wedstrijdschema op de website nationaalgolfmagazine.nl of volg ons op facebook: @nationaalgolfmagazine
Artikel geplaatst op: 05 april 2018 - 10:49

Gerelateerd

Delen