Hoenderdaal introduceert
het Short Game Circuit

Iedere golfer kent het wel: een chip dicht bij de hole, een puttje dat valt, in één keer uit de bunker. Allemaal slagen, die het puntentotaal onderaan de scorekaart snel doen oplopen. En vooral als ze vaker lukken. Daarvoor is meer oefenen nodig. Urenlang oefenen op dat ene shot is dus wel gewenst, maar ook zó saai.
Om daar verandering in te brengen, nam Short Game Center Hoenderdaal in Driebergen onlangs als eerste golfaccommodatie ter wereld een Short Game Circuit in gebruik. Het circuit bestaat uit een viertal golftesten: een negen holes putt test, een twee keer zes holes chiptest, een bunkertest, waarbij je vanuit de bunker meerdere ballen binnen een bepaalde diameter van de vlag probeert te spelen. En tot slot is er nog een pitchtest waar je de bal naar targets op 30, 40, 50, 60 en 70 meter afstand speelt vanaf een vijftal verschillende liggingen, zoals de bal boven of onder voeten, een vlakke ligging en een up- of downhill ligging.
Op een speciale scorekaart kun je per test al jouw resultaten noteren. Alle testen bij elkaar leveren een totaalscore op, die je de volgende ronde kunt proberen te verbeteren. Je kunt ook de scorekaart gebruiken voor overleg met jouw teaching professional voor doelgerichte instructie.
Dus ben je op zoek naar een beter kort spel met meer plezier? Je haalt het bij Hoenderdaal. Gebruik van het short game circuit is voor leden gratis, niet leden betalen €7,75 entree (exclusief oefenballen). Voor meer informatie: www.hoenderdaal.com of telefoon 0343-529333
Artikel geplaatst op: 10 mei 2018 - 21:22

Gerelateerd

Delen