Kroonprins Vianen bijna gereed

De Kroonprins Vianen nader z’n voltooiing. De achttien holes van de baan langs de A27 zijn bijna gereed, net als het nagelnieuwe clubhuis.
Het nieuwe clubhuis van De Kroonprins Vianen wordt een pareltje in de kroon.

De Kroonprins telde tot nu toe negen hols, maar dat gaat snel veranderen. Binnen enkele weken gaan de volgende beschikbare holes open. Tot aan de zomer worden er dan zestien holes gespeeld.
Die zestien holes zijn echter wel de moeite waard om een keertje naar Vianen te komen. Wie interesse heeft, hoeft alleen maar de website in de gaten te houden, want daar wordt kort van tevoren gemeld wanneer die volgende holes precies in gebruik worden genomen. Na de zomervakantie volgen dan de laatste twee holes, maar ook de negen holes par 3-baan. Dan wordt ook het nieuwe clubhuis geopend, dat een magnifiek uitzicht over het complex biedt.
,,De combinatie van baan en clubhuis kent qua architectuur en kwaliteit een allure die zeldzaam is in ons land’’, stelt baanmanager Gerda Kool-Straathof. ,,De nadruk ligt op gastvrijheid en zowel baan als clubhuis zijn door eenieder te bezoeken. Ons nieuw motto is: ‘gewoon genieten’.’’
Sluit je nu aan bij de club, wordt lid en maak jezelf onderdeel van een geweldige toekomst in het golfhart van Nederland: Vianen.
Artikel geplaatst op: 01 mei 2018 - 11:23

Gerelateerd

Delen