Suprisereis van Pin High

Na het doorslaande succes in 2017 organiseert Pin High ook dit jaar weer een surprisereis.
,,We gaan naar de zon, spelen op de mooiste banen, logeren in een tophotel en de kans is heel, heel groot dat u er nog nooit bent geweest.’’ Pin High-directeur Eric Bakker gaat weer mee als reisleider. Bakker: ,,Wat een feestje was het vorig jaar. Zo leuk om met golfers op reis te gaan die geen idee hebben waar ze heen gaan, maar er ongelooflijk veel zin in hebben. Uiteraard heb ik ook dit jaar weer een bijzondere bestemming uitgezocht. Nog onbekend bij het grote publiek, met fenomenale banen, een heerlijk hotel en zon.’’
De deelnemers vertrekken op donderdag 27 september 2018. Inbegrepen is onder andere de vlucht, een heerlijk hotel, vier uitstekende diners inclusief drankjes en drie greenfees op twee waanzinnige golfbanen. Vier nachten op avontuur naar een onbekende bestemming met maximaal dertig deelnemers. Durft u het aan?
Let op: in verband met de grote vraag is alleen de reis van zeven nachten nog te boeken. U verblijft dan drie nachten langer inclusief één extra greenfee. ,,We kunnen verzekeren dat u na de vijfdaagse surprisereis nog niet naar huis wilt en graag nog deze extra dagen nageniet op deze prachtige bestemming’’, stelt Bakker.
Artikel geplaatst op: 08 mei 2018 - 01:03

Gerelateerd

Delen