Jubileumeditie van
Haenen Jeugd Open

Voor de ambitieuze jeugdspelers van Nederland is het De Haenen Jeugd Open inmiddels niet meer weg te denken van de kalender. In het weekend van 8 en 9 september heeft het evenement voor de tiende keer plaats. En dat jubileum zorgt voor een extra feestelijk tintje.
In die tien jaar is het De Haenen Jeugd Open uitgegroeid tot een vaste waarde op de kalender van de talentvolle jeugdspelers uit heel Nederland. Al meerdere bekende spelers schreven het toernooi door de jaren heen op hun naam.
Op zaterdag 8 en zondag 9 september kan er dus opnieuw een gooi worden gedaan naar de winst, en naar de bijbehorende wildcards voor het Dutch Junior Open op Toxandria. Er wordt dan opnieuw gespeeld over twee ronden. Bruto strokeplay, geen cut. Voor de winnaars wachten er mooie prijzen. Niet alleen de 250 euro voor de beste speler van de dag, een tweede prijs van 175 euro en een derde prijs van 125 euro, maar dus ook nog eens die wildcards voor het sterkste jeugdtoernooi van Nederland.
De inschrijving is inmiddels begonnen en de eerste aanmeldingen zijn binnen. Enige haast is meestal wel geboden, aangezien het Jeugd Open van De Haenen meestal goed bezocht wordt. Inschrijven kan via de website www.haenenjeugdopen.nl. Aanmeldingen worden geregistreerd op volgorde van handicap, waarbij lagere handicaps voorrang hebben op hogere handicaps.
Artikel geplaatst op: 13 mei 2018 - 01:04

Gerelateerd

Delen