Duca del Cosma, voor golf en lifestyle

Het Italiaanse golfschoenenmerk Duca del Cosma gaat met ingang van de collectie najaar/winter 2018 een fashion schoenen range aanbieden voor zowel dames als heren, naast de bekende spikeless golfschoenen.
Het lag voor de hand dat deze weg ingeslagen zou worden met zoveel kennis en talent in huis op het gebied van schoenen. De modellen zijn geïnspireerd op de golfsport en kenmerken zich door een combinatie van stijl en comfort.
De foto’s voor de Autumn Winter Brochure zijn gemaakt in Italië, in de omgeving van Venetië.
De elegante schoenen zijn ontworpen door Baldovino Mattiazzo, de Italiaanse founder en designer van het merk en zullen te vinden zijn in de betere modewinkels en natuurlijk ook op de eigen website www.ducadelcosma.com
De retail verkoopprijs ligt tussen de 149 en 279 Euro.
Vijf landen

Duca del Cosma is van oorsprong een Italiaans golfmerk en sinds twee jaar in handen van schoenenspecialist Frank van Wezel en zijn echtgenote Caroline.
Het Internationale hoofdkantoor is gevestigd in het pittoreske Vreeland (20 minuten rijden van Amsterdam en Schiphol) en inmiddels heeft het merk in vijf landen een eigen kantoor, te weten in Nederland, Engeland, Duitsland, Tsjechië en Zuid-Afrika. Zij verkopen momenteel in maar liefst 22 landen hun schoenen.
Duca del Cosma sponsort met ingang van dit jaar ook het KLM Open, waarbij alle vrijwilligers worden gekleed in poloshirts, regenjacks en mooie caps. Ook is er voor de KLM Open een speciale golfschoen ontworpen in twee kleurvariaties; lichtblauw met wit en navy blauw met wit en oranje veters. Een knipoog naar de twee hoofdsponsors; de KLM en de ING Bank. De eerste schoen werd eind juni in Vreeland gepresenteerd aan de heer Harm Kreulen van de KLM.
Artikel geplaatst op: 02 juli 2018 - 15:52

Gerelateerd

Delen