Golfclub Almeerderhout heeft veel te bieden
‘Ik wist niet dat het hier zo mooi was’

‘Ik wist niet dat het hier zo mooi was’ is één van meest gehoorde opmerkingen na een kennismakingsronde op GC Almeerderhout.
De fraaie course van Almeerderhout met het prachtige clubhuis.

De golfclub ligt in het hart van ons land en midden in de natuur. In een oase van rust speelt liggen hier 27 holes (drie lussen van negen holes) en een volwaardige negen holes par-3 baan. Het complex ligt op 120 hectare grond, waar roofvogels, klein wild en reeën hun habitat hebben. De lengte, doglegs, waterpartijen en de vele bunkers maken deze baan uitdagend. De golfclub heeft een gastvrij en bruisend verenigingsleven voor het hele gezin én kent een actieve businessclub voor ondernemers.
Jeugd

Ook heeft golfclub een eigen Golfacademy en heeft hiermee 35 jaar professionele praktijkervaring in huis. Of het nu gaat om introductielessen voor de prilste jeugd tot het begeleiden van topspelers, het organiseren van bedrijfsdagen of een complete clinic: onze ervaringsdeskundigen beheersen alle onderdelen die je van gepassioneerde golfpro’s mag verwachten. De jeugd komt bij Almeerderhout zeker aan hun trekken. Want onder leiding van de jeugdcommissie en de golfpro’s wordt een strak jeugdbeleid gevoerd met daarin aandacht voor fun én toptalent.
Almere Open

Sinds een aantal jaren organiseert de golfclub de Almeerse Open Golfkampioenschappen waarvan nu voor de tweede keer op rij een Almere Open voor deelnemers uit heel Nederland. Deze Almere Open Golfkampioenschap 18 holes, heeft plaats op zaterdag 28 juli. Er wordt gespeeld in twee handicapcategorieën. Categorie 1 tot en met handicap 12 speelt strokeplay voor dames en heren, en categorie 2 voor handicap 13 tot en met 54 speelt stableford voor dames en heren.
Het aantal deelnemers aan de Almere Open groeit, en gezien het maximale aantal spelers van 72 is tijdig inschrijven aan te raden. Dat kan tot 22 juli. Niet-leden betalen 45,00 euro. Daarvoor speel je op een fantastische baan, maak ja kans op prachtige prijzen en bent je straks wellicht, op zaterdag 28 juli, de golfkampioen van Almere. Inschrijven kan via de website www.almeerderhout.nl.
Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Wij informeren u graag over onze greenfee-acties en de diverse lidmaatschapsvormen die aansluiten op uw wensen én de vereniging kent géén verplicht inschrijfgeld, géén verplichte lening of participatie.
Artikel geplaatst op: 10 juli 2018 - 11:48

Gerelateerd

Delen