Unieke trolley van Geum Technology

Trolleys heb je inmiddels in alle soorten en maten. Twee wielen, drie wielen, vier wielen zefs, elektrisch, duwen, trekken. Maar een trolley zoals de Decolt Grand van Geum Technology heb je nog nooit gezien. Een werkelijk uniek model.
Het concept van een trolley en een tas inéén is niet nieuw. Dat hebben we al eerder gezien. Maar de manier waarop Geum Technology dat heeft vormgegeven, is absoluut revolutionair.
De Decolt Grand heeft een tas waarin ruimte is voor je driver, houtjes en putter. Maar de ijzers, die zitten gewoon aan de buitenkant van de tas. Keurig gerangschikt, met de koppen geordend in een houder. ‘Gesorteerd en gefixeerd’, noemen ze dat bij Geum Technology. Oftewel: geen gerammel.
De trolley is gemaakt van hoogwaardige materialen: skai en carbon, en door dat laatste materiaal weegt de trolley bijzonder weinig. De trolley is eenvoudig op te bergen, en is inclusief paraplu, parapluhouder en regenhoes.
Voor de liefhebbers is de Decolt Grande te upgraden naar een leketrische aandrijving: een 48 Volt Panasonic accu, inclusief afstandbediening en gyroscoop.
Deze revolutionaire trolley is in Nederland vanaf 1 juli leverbaar in diverse kleuren, en eventueel ook met eigen logo en naam. Neem voor meer informatie contact op met Viking Golf via mailadres info@monobuggy.nl of kijk op de website www.golfgeum.com
Artikel geplaatst op: 02 juli 2018 - 16:14

Gerelateerd

Delen