’KLM Open-golfschoen’ Duca del Cosma

Zo’n twee maanden voor de start van het KLM Open is hij er: de ’KLM Open-golfschoen’ van Duca del Cosma. Die werd onlangs onthuld tijdens de presentatie van de kleding die de 1300 vrijwilligers tijdens het Open zullen dragen.
KLM’s Harm Kreulen (links) en Carl Stal (rechts), beiden hoofdsponsor van het KLM Open-golftoernooi, en Frank van Wezel (m) tonen de nieuwe KLM Open-golfschoen.

Harm Kreulen, de Senior Vice President Commercial Division Benelux was erbij namens KLM, net als Carl Stal, managing director van ING Private Banking Private Wealth & Asset Management. Beide hoofdsponsor van het KLM Open en beide aangenaam verrast door de schoen die Duca del Cosma speciaal voor het KLM Open ontwikkelde.
Frank van Wezel, eigenaar van Duca del Cosma, kledingsponsor van het KLM Open en fabrikant van modieuze golfschoenen, verraste de aanwezigen met de lancering van een speciaal door de Italiaanse ontwerper Baldovino Mattiazzo ontworpen ‘KLM Open’-golfschoen. De schoen is beschikbaar in twee kleuren blauw met wit en heeft, als knipoog naar de hoofdsponsors, oranje veters.
De schoen zou wel eens dè blikvanger kunnen worden van het KLM Open, dat van 13 tot en met 16 september voor de 99e keer wordt gespeeld en daarmee één van de oudste toernooien is op de European Tour. Het evenement heeft voor de derde en – voorlopig – laatste keer plaats op The Dutch in Spijk.
De ‘KLM Open’-golfschoen is vanaf deze maand verkrijgbaar in de pro shops en in de webshop van Duca del Cosma: www.ducadelcosma.com
Artikel geplaatst op: 12 augustus 2018 - 17:46

Gerelateerd

Delen