Artland blijft ontwikkelen

De Artland Golfclub is een echte golfverrassing op een uurtje afstand van de grens. Steeds meer Nederlandse golfers weten inmiddels de weg naar de golfbaan te vinden. Ze worden aangetrokken door de goede naam en fraaie ligging in het heuvelachtige landschap van Nedersaksen.
De Artland Golfclub is een plaatje in het fraaie landschap van Nedersaksen, klaar om ontdekt te worden.

De sfeer op de club is ongedwongen en laagdrempelig. De gezellige mix van Nederlandse en Duitse spelers zorgt vaak voor leuke gesprekken, waarbij niet zelden een stukje cultuur tussen beide buurlanden wordt uitgewisseld. De Nederlandse golfers waarderen de sfeer, baan en geboden extra services dan ook met een dikke acht. Niet voor niets staat de golfclub op plaats acht in de deelstaten Nedersaksen en Bremen en op plaats 58 van alle 730 clubs in Duitsland.
Sinds de herstart op 1 mei 2018 hebben zich al meer dan twintig nieuwe leden ingeschreven. De cursussen, waaronder de proefclinics, zijn grotendeels volgeboekt. Maandelijks worden meerdere GVB’s door golfprofessional Dino Engwicht afgenomen.
Regelmatig worden er toernooien gehouden, waarvan er veel ‘open’ zijn en dus ook toegankelijk voor niet-leden. Hiervoor wordt een extra gereduceerde greenfee gehanteerd.
Kennismaken

Dames-, heren- en seniorenteams worden van harte uitgenodigd eens kennis te komen maken met de baan, de schitterende omgeving en gezellige faciliteiten. Voor een afsluittoernooi, wedstrijd of gewoon een inspirerende golfronde. De Artland Golfclub zorgt voor een ontspannen tijd en biedt daarnaast een scala aan arrangementen, ook geheel op maat gesneden.
In samenwerking met een aantal aangesloten hotels zullen er binnenkort weer nieuwe arrangementen in combinatie met overnachting, halfpension en een golfpakket worden aangeboden. Deze kunnen direct bij het hotel of via de golfclub worden geboekt.
Perfecte tijd

De golfbaan doet er alles aan zijn gasten een perfecte tijd te laten beleven en zorgt er ook qua faciliteiten voor geheel up-to-date te blijven. Zo is de ProShop (360Golf) op het terrein in een nieuwe jas gestoken en is het aanbod verder uitgebreid. Momenteel wordt de zomercollectie met veertig procent korting aangeboden.
Vanwege het nieuwe restaurantconcept is ook restaurantteam gereorganiseerd. Zij begroeten hun gasten van dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur (vanaf 12.00 uur met de warme keuken). Eind april 2019 is het nieuwe concept volledig operationeel.
In oktober gaan de nieuwe Duitse en Nederlandse websites online. De slogan blijft onveranderd ‘Sportlich, natürlich, gemütlich, charmant’. ,,Al zolang we bestaan zorgen we voor ruime, nergens krap tegen elkaar aangelegde banen en zetten we ons ervoor in dat ook beginnende golfers geen drempelvrees ervaren’’, aldus Petrus Hofkens, manager van de Artland Golfclub.
Kijk voor meer informatie op de website of mail (gewoon in het Nederlands) naar de contactpersoon voor de Nederlandse markt Petrus Hofkens: petrus.hofkens@osnanet.de
Artikel geplaatst op: 28 augustus 2018 - 12:15

Gerelateerd

Delen