Reis met Liesbeth Pauwels naar een van de mooiste golfresorts in Europa
Ontspannen door inspanning

Het verlangen naar warme zonnestralen op je gezicht en een diepe ontspanning in een zinderende omgeving. Herken je dat gevoel? Weg uit het drukke ritme van de werkweek en die lange donkere winterdagen. De batterij weer opladen tijdens een zonnige inspirerende week waarin je afstand kunt nemen van de dagelijkse sleur.
De fraaie course van Las Colinas is het decor voor de eerste retraite van Liesbeth Pauwels.

Februari is daarvoor de uitgesproken maand. Maar hoe bijzonder zou het zijn als je zo’n week kan combineren met golfen en werken aan je gezondheid. Bestaat dit wel? Jazeker, en gelukkig hoef je niet verder te zoeken. Dat hebben wij al voor je gedaan. Slechts tweeëneenhalf uur vliegen en een autoritje van zestig minuten brengt je naar deze unieke week. Ik neem jullie mee…
San Miguel

Het oude mediterraanse Spaanse dorpje San Miguel de Salinas herbergt prachtige vlaktes en heuvels die zich uitstrekken tot aan de kust. Aan deze kustlijn van Orihuela Costa vind je vele zoetgeurende sinaasappelgaarden. Dit kustgebied van de Costa Blanca is al lang erkend als één van de gezondste regio’s in Europa. De combinatie van de warme Middellandse Zee, de bergketens en de twee grote zoutmeren maken dit gebied uniek. Dit speciale microklimaat zorgt voor extreem zachte winters en biedt fantastische gezondheidsvoordelen.
Een parel

Verscholen tussen de heuvels van San Miguel ligt een parel van een golfbaan, Las Colinas. Deze golfbaan is een championship course en is niet voor niets toneel van de jaarlijkse Europese qualifying school wedstrijden.
De uitdagende holes en snelle greens zorgen voor een pittige uitdaging voor elke fanatieke golfer. De baan en oefenfaciliteit is van zo’n ongekend hoge kwaliteit dat zelfs tourprofessional Miguel Angèl Jiménez hier komt trainen in zijn short-game academy.
Herstel

De weg naar een burn-out en blessure door overbelasting ligt bij vele golfers op de loer. Gelukkig bestaan er mogelijkheden dit allemaal te voorkomen. Ontspanning door inspanning, dat is de gouden combinatie. Het is voor mij, de golffitness specialiste van de Benelux, een missie om een reis met deze ingrediënten te kunnen lanceren, hosten én coachen. Een golf-vitaliteit vakantie waarbij je in de ochtend actief werkt om het lichaam energieker, sterker en mobieler te maken. Zodat je in de namiddag ontspannen, gefocust en met de juiste activatie kunt golfen. Het effect? Een golfvakantie waarbij je niet vermoeid maar juist verkwikt naar huis terugkeert.
Golfmotivatie

In deze week kun je het beste uit jezelf en je golfspel halen. De intensiteit zal zich geleidelijk opbouwen en afbouwen. Uitgerust, boordevol inzichten en met nieuwe motivatie keer je terug in Nederland of België. Klaar om er de rest van het jaar tegen aan te gaan. Een week om je body-mind-swing connectie sterker te maken. In deze golf-vitaliteit reis geef ik je praktische handvaten, leer je nieuwe golfgewoontes, effectieve ademhalingstechnieken en natuurlijk fysieke oefeningen die je naar het volgende niveau gaan brengen.
Liesbeth Pauwels
Meer informatie en alle programma details, inclusief vroegboek korting vind je op www.lpgolfperformance.nl
Artikel geplaatst op: 01 september 2018 - 12:28

Gerelateerd

Delen