Easygreen 1300, complete rangefinder

De Easygreen EASY 1300 is een top Golf Laser Rangefinder ontworpen om de meest accurate informatie voor uw volgende slag te geven.
De nieuwe Easygreen Easy 1300 Rangefinder.

Het gepatenteerde Plus Minus systeem geeft u de gelegenheid ieder shot te lezen als een pro. Het is niet alleen mogelijk om afstanden tot objecten te meten maar ook relatieve afstanden tussen objecten met de plus/minus knop.
Opvallend zijn de afstanden die de Easygreen Rangefinder kan meten. Hij gaat tot liefst 1300 yards, iets meer dan 1150 meter. Meten naar de pin kan tot meer dan 450 yards, een ruime vierhonderd meter dus.
De Easygreen EASY Jolt 1300 is ontwikkeld met een duurzame waterproof behuizing met een ergonomische grip, voorzien van de beste elektronica, volledig gecoate lenzen om een snelle en accurate meting te geven. Daarnaast biedt deze de JOLT en Slopeaccuration techniek, alles om nog beter geïnformeerd te worden over de exacte lengte tot de hole.
Bart van Laar testte de Easygreen al op de golfcourse, en zijn conclusie was duidelijk. ,,Dit is echt een uitstekende rangefinder. Hij is makkelijk in het gebruik, accuraat en kan inderdaad over een flinke afstand heel secuur meten. Dat je ook de hoogteverschillen kunt meten is echt een bonus, al mag je daar in wedstrijden natuurlijk geen gebruik van maken’’, stelt Van Laar tevreden vast.
Artikel geplaatst op: 29 augustus 2018 - 12:17

Gerelateerd

Delen