Ontwikkeling van golftalenten in samenwerking met ARAG
Opening The Dutch Academy

The Dutch wil een alles betekenende rol spelen voor de Nederlandse golfsport. Het creëren van een langdurig nalatenschap voor een nieuwe generatie topgolfers op de European Tour, dat is waar The Dutch structureel aan gaat bouwen de komende jaren.
Pro Harald Grünberg aan de slag met golftalenten op The Dutch Academy.

Met de officiële start van The Dutch Academy onlangs kon direct de samenwerking met ARAG als global partner worden aangekondigd. ,,ARAG gelooft in gelijke kansen en wil talenten stimuleren. Daarom verbinden wij ons vanuit deze overtuiging aan dit mooie initiatief’’, stelde Marc van Erven, CEO van ARAG Nederland.
The Dutch Academy heeft tot doel jonge golftalenten de kans te bieden de Europese top te bereiken met topkwaliteit faciliteiten op Europees tourniveau. Voor deze groep staat een topteam van de beste trainers, specialisten en coaches klaar met focus op coursemanagement, de techniek, het fysieke en mentale. Met een modulaire structuur, screening, assessmen, monitoring en deelname aan Order of Merit wedstrijden, zet The Dutch hier samen met ARAG een nieuwe standaard neer en tevens de basis voor een succesvol stimulerend programma.
Onderdeel van de samenwerking is onder meer dat coaches van talenten die bij hun eigen club trainen, de mogelijkheid krijgen met coaches van The Dutch Academy een gezamenlijk programma te volgen. Speciale ’coach-the-coach’ sessies voor PGA professionals geleid door Phil Allen en Bas van der Steur moeten de basis leggen voor een landelijk talentenprogramma. Samen de Journey to Success mogelijk maken. Daar draait het om.
Artikel geplaatst op: 18 november 2018 - 09:28

Gerelateerd

Delen